El Zoo de Barcelona celebra el Dia del cangur : Servei de Premsa

El Zoo de Barcelona celebra el Dia del cangur

19/12/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Per primera vegada, el Zoo de Barcelona celebra “El dia del cangur”, dues jornades d’homenatge a aquelles persones cuidadores que vetllen pels infants quan els seus pares, mares o tutors legals no se’n poden fer càrrec. Serà els dies 21 i 22 de desembre, coincidint amb l’inici de les vacances escolars, i s’oferirà entrada gratuïta a aquelles àvies, avis, tietes, tiets, padrines, padrins, cuidadores i cuidadors que hi vagin amb un infant.

En concret, es donarà entrada gratuïta a les parelles formades per un adult cuidador i un infant de fins a 12 anys. La promoció és vàlida només a les taquilles i limitada a les primeres 2.000 persones. Tota la informació i condicions es pot consultar al web del Zoo de Barcelona.

Aquests dos dies, també s’oferirà una activitat oberta a totes les persones que visitin el Zoo, per conèixer com són els cangurs, el seu comportament i altres curiositats de l’espècie. La proposta, que té una durada de 45 minuts, es farà davant de la instal·lació dels cangurs vermells a les 10:15, les 11:15 i les 12:15 hores.

 

En marxa la programació de Nadal del Zoo de Barcelona

Durant el mes de desembre, les persones que visitin el Zoo podran gaudir d’un seguit de propostes gratuïtes pensades per a aquesta època de l’any i que, a banda d’amenitzar l’estada al Zoo, fomenten el respecte per la natura i la biodiversitat.

Una de les novetats és l’activitat educativa teatralitzada “Els follets del Zoo”, que convida els infants a ajudar aquests entremaliats personatges a complir la seva missió de preservar la biodiversitat del planeta. L’espectacle es fa a l’amfiteatre del Zoo i compta també amb cercaviles pel parc.

Una altra proposta prevista per aquestes dates és el taller de manualitats “Animals reciclats”, on els assistents podran fer figures d’animals amb materials reciclats, acompanyats per l’equip d’educadores i educadors del Zoo. El taller es farà el dia 29 de desembre, de 15:30 a 16:15 hores, al Porxo d’educació.

A més, i com cada any, s’ha instal·lat el “Racó dels bons propòsits”, un espai on els infants poden escriure les seves bones intencions per a l’any vinent i deixar també la seva carta als Reis d’Orient. I el dia 24 de desembre, les educadores i educadors faran cagar el tió a la Plaça de la Dama del Paraigua.

I un any mes, durant les vacances de Nadal escolars, el Zoo ofereix tres casals per a infants d’entre 5 i 14 anys. Són els casals “Els cuiners del Zoo” (21 i 22 de desembre), “Viatgem amb animals” (del 27 al 29 de desembre), i “Apunta’t a treballar per a la conservació” (del 2 al 5 de gener), tres propostes de lleure educatiu que tenen com a objectiu fomentar el respecte per la conservació de la biodiversitat i l’entorn natural. Cal inscripció prèvia a través del web del Zoo.





Paraules clau

Dia del cangur/ zoo/