Jaume Collboni participa en la presentació de la iniciativa solidària ‘Barcelona, un Nadal per a tothom’ : Servei de Premsa

Jaume Collboni participa en la presentació de la iniciativa solidària ‘Barcelona, un Nadal per a tothom’

19/12/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 20 de desembre, a les 12.30 hores, a la Fundació Jovent (carrer Amor, 2), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, participarà en la iniciativa solidària ‘Barcelona, un Nadal per a tothom’, promoguda per la Organización Interprofesional de Carne de Vacuno (PROVACUNO). La iniciativa consisteix en la preparació per part de 8 xefs amb Estrella Michelín d’un menú de Nadal que es repartirà aquell mateix dia a les persones usuàries del projecte ‘Àpats en companyia’, servei dirigit a persones grans en situació de fragilitat. Els àpats seran elaborats pels xefs amb Estrella Michelin Albert Adrià, Paolo Casagrande, Joel Castañé, Fran López, Juanlu Fernández, Artur Martínez i Takeshi Somekawa.

Els mitjans podran prendre imatges de la preparació dels àpats. Posteriorment, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, el director de PROVACUNO, Javier López, i un dels xefs atendran els mitjans de comunicació.

NOTA: L’espai disposa de llocs d’aparcament, si algun mitjà ho necessita pot demanar-ho a través del correu mesque@bcn.cat i se li comunicarà com accedir-hi.





Paraules clau

nadal/