Raquel Gil participa a l’acte de cloenda dels Tallers d’Oficis : Servei de Premsa

Raquel Gil participa a l’acte de cloenda dels Tallers d’Oficis

19/12/2023



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres, 20 de desembre, a les 12:00 hores (Convent de Barcelona Activa, Plaça de Pons i Clerch, 2), la regidora de Promoció Econòmica i Treball, i presidenta de Barcelona Activa, Raquel Gil, participa a l’acte de cloenda dels Tallers d’Ofici.

Durant la cloenda del programa, 56 joves rebran el seu certificat per haver finalitzat el Taller d’Ofici. Els Tallers d’Oficis de Barcelona Activa són programes de formació i treball per a joves que tenen com a objectiu principal millorar la preparació professional i la inserció laboral de joves menors de 30 anys. Combinen un màxim de 6 mesos de pràctiques becades i 6 mesos de contracte laboral.

Taller d’Oficis “Barcelona per la natura”, és el coneixement i pràctica en oficis en l’àmbit del medi ambient i la creació, amb la intervenció en parcs, boscos i àrees verdes periurbanes, i la realització d’accions de sensibilització a la ciutadania per afavorir la sostenibilitat, així com les intervencions amb decoracions florals als actes culturals de la ciutat.

Taller d’Oficis de “l’Espectacle i les Indústries Creatives” és la formació i experiència en l’àmbit tècnic de la creació i el desenvolupament dels serveis relacionats amb el sector de les arts escèniques, esdeveniments en viu i del disseny, tenint en compte l’ecosistema cultural de la ciutat.





Paraules clau

Tallers d’Oficis/