El carrer de Sant Antoni Abat es convertirà en plataforma única amb prioritat per a vianants : Servei de Premsa

El carrer de Sant Antoni Abat es convertirà en plataforma única amb prioritat per a vianants

23/12/2023



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El districte de Ciutat Vella iniciarà les obres al gener per convertir el carrer de Sant Antoni Abat en plataforma única, accessible i prioritària per a vianants.

La reurbanització de tot el carrer es farà en dues fases, una primera en el tram entre la Ronda Sant Pau i el carrer de la Cendra, que començarà en les properes setmanes, i una segona fase que renovarà la via entre el mateix carrer de la Cendra i la plaça del Padró, i que es farà properament.

 

 

Amb les obres de reurbanització, al carrer de Sant Antoni Abat s’eliminaran les dues voreres i la calçada per configurar una plataforma única de façana a façana, amb prioritat per a vianants i bicicletes. Es millora l’accessibilitat, eliminant barreres arquitectòniques, i es conservarà tot l’arbrat existent.

A més, s’incorporaran elements de mobiliari urbà com cadires, papereres i aparcaments per a bicis, que també evitaran que els vehicles puguin envair l’espai.

També s’aprofitarà l’actuació per millorar els serveis com el clavegueram, amb la millora de la connexió dels embornals a la xarxa, i s’adaptarà el semàfor existent a la part de Ronda Sant Pau.

El pressupost d’aquesta primera fase de l’obra és de prop de 700.000 d’euros, i es preveu que duri uns cinc mesos.

Aquesta és una de les actuacions recollides en els pressupostos participatius del districte de Ciutat Vella.





Paraules clau

Ciutat Vella/ sant antoni abad/