Jaume Collboni rep Els Reis Mags d’Orient : Servei de Premsa

Jaume Collboni rep Els Reis Mags d’Orient

04/01/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres, 5 de gener, a les 16.30 hores, al Portal de la Pau, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, rebrà a Ses Majestats Els Reis Mags d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar, que, com és tradició, arribaran a bord del pailebot Santa Eulàlia. L’alcalde els oferirà el pa i la sal com a símbol d’hospitalitat i benvinguda i els lliurarà les claus de la ciutat perquè puguin entrar a totes les cases.

 

 

La Cavalcada començarà a les 18.00 hores a l’avinguda del Marquès de l’Argentera i recorrerà el passeig de Colom, seguirà per l’avinguda del Paral·lel i pujarà per la ronda de Sant Pau i carrer d’Urgell, girarà pel carrer de Sepúlveda fins a arribar a l’avinguda Reina Maria Cristina i finalitzarà a la Font Màgica de Montjuïc passades les 21.00 hores.

Se’ls avançaran els patges reials, que durant el matí del dia 5, entre les 12.00 i les 13.00 hores, a l’Espigó del Gas, recolliran les cartes amb els desitjos dels nens i nenes. Des del mar, un estol d’embarcacions afegiran solemnitat a la matinal, en un preludi de les activitats de la Copa Amèrica, que tindrà lloc a Barcelona entre els mesos d’agost i octubre de 2024. Els equips participants, remolcadors i altres velers han estat particularment convidats a formar part de la comitiva marítima.

Més informació: barcelona.cat/cavalcada

 

ATENCIÓ MITJANS DE COMUNICACIÓ
Els mitjans interessats en assistir a l’arribada dels Reis Mags al Portal de la Pau hauran d’acreditar-se a través del correu premsaicub@bcn.cat. Un cop enviat aquest correu, rebran les instruccions per a la cobertura.

 





Paraules clau

reis mags d'orient/ reis mags d'orient 2023/