Mor el passatger d’una motocicleta en un sinistre de trànsit a Sant Andreu : Servei de Premsa

Mor el passatger d’una motocicleta en un sinistre de trànsit a Sant Andreu

11/01/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Un home de 32 anys ha mort aquest migdia després que la motocicleta en la que viatjava de passatger patís un sinistre de trànsit on s’ha vist implicat un camió. Els fets han tingut lloc a les 12.10 hores a l’alçada del número 614 de l’Avinguda Meridiana (districte de Sant Andreu). La conductora de la motocicleta ha resultat ferida lleu.

Fins al lloc dels fets s’han traslladat dotacions dels Bombers de Barcelona, del Sistema d’Emergències Mèdiques i la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana que està investigant les causes del sinistre per tal de realitzar l’atestat corresponent.

Aquesta és la segona víctima mortal per sinistre de trànsit aquest any. El Consistori lamenta la mort d’aquest ciutadà i trasllada el seu condol a la família i amics refermant el compromís municipal per continuar treballant per reduir les víctimes de trànsit a la ciutat.

Paraules clau

motocicleta/ Sant Andreu/ sinistre/