Jordi Valls participa en el pregó de la Festa Major de Sant Antoni : Servei de Premsa

Jordi Valls participa en el pregó de la Festa Major de Sant Antoni

12/01/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dissabte 13 de gener, a les 11.00 hores, (Jardinets de l’Alguer), el regidor del Districte de l’Eixample, Jordi Valls, participa en el pregó de la Festa Major de Sant Antoni, acompanyat del president del districte, Joan Rodríguez El pregó anirà a càrrec de la Maria Masclans, presidenta de les paradistes del Mercat del Fresc de Sant Antoni i que va rebre les Medalles d’Honor de Barcelona per l’Eixample. Posteriorment a les 11.45 hores tindrà lloc la Cercavila d’inici amb el recorregut previst de Jardinets de l’Alguer, Calàbria, Floridablanca, Villarroel, Tamarit, Jardinets de l’Alguer.

Del 12 al 21 de gener tindrà lloc la Festa Major de Sant Antoni gràcies al teixit associatiu de Sant Antoni. Aquesta nova edició del 2024 comptarà amb més de 145 activitats, una tercera part d’elles, unes 45 activitats, per a públic infantil i/o juvenil.

Uns dies plens d’activitats culturals i festives en què recuperarem tradicions populars com la Cavalcada dels Tres Tombs, la Cursa de Sant Antoni, el Concurs de paelles, o les sardanes a la plaça Conxa Pérez. Aquest any, a més a més, s’hi afegeixen iniciatives d’un gran valor social, com la inauguració de la Xarxa Comunitària “totes Som Punts Liles Sant Antoni” que són setze comerços, entitats i equipaments del barri que han rebut formació en atenció a la violència masclista per poder acompanyar des de la proximitat i oferir eines i recursos d’actuació i derivació. El projecte “Totes som punt lila”, guanyador del premi 25N el 2022, és una proposta pionera per fer front a les violències masclistes que busca la implicació del veïnat, els equipaments i els comerços del barri de Sant Antoni. Enguany el barri celebra també nous espais per a la ciutadania, com els Jardinets del Talia, on es faran diverses activitats i espectacles.





Paraules clau

festa major/ sant antoni/