Maria Eugènia Gay participa en l’acte de commemoració del Dia Internacional en memòria de les víctimes de l’Holocaust : Servei de Premsa

Maria Eugènia Gay participa en l’acte de commemoració del Dia Internacional en memòria de les víctimes de l’Holocaust

23/01/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres, 24 de gener, a les 18.30 hores a la plaça de Sant Jaume, la segona tinenta d’Alcaldia i regidora de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida, Maria Eugènia Gay, participa en l’Acte institucional en memòria de les víctimes de l’Holocaust.

Per part del consistori hi assistiran també, la regidora de Feminismes, Igualtat i Memòria Democràtica, Raquel Gil; el tercer tinent d’Alcalde, Albert Batlle; el comissionat de Relacions Internacionals, Pau Solanilla, i la comissionada de Relacions Ciutadanes i Diversitat Cultural i Religiosa, Sara Belbeida. També hi serà present la consellera de Justícia, Drets i Memòria de la Generalitat de Catalunya, Gemma Ubasart.

En l’acte, que se celebra cada any, representants de diversos col•lectius i entitats faran una encesa d’espelmes en memòria de les persones assassinades i perseguides pel règim nazi. Es recordarà els sis milions de jueus assassinats i la resistència jueva als nazis, les víctimes del poble gitano o els republicans deportats als camps nazis, entre altres col•lectius i persones que van patir persecució, van ser represaliades o assassinats pel nazisme.





Paraules clau

Dia Internacional en memòria de les víctimes de l’Holocaust/ holocaust/