Jaume Collboni assisteix a la inauguració oficial del MWC Barcelona 2024 : Servei de Premsa

Jaume Collboni assisteix a la inauguració oficial del MWC Barcelona 2024

23/02/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns 26 de febrer, a les 9:30 hores, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, assistirà a la inauguració del MWC Barcelona 2024 al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. El Rei presidirà la inauguració oficial i junt amb el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, autoritats i representants del sector faran un recorregut pel Saló.

El punt de trobada amb els mitjans que vulguin seguir el recorregut inaugural de les autoritats serà a las 08:15 hores a la zona de l’accés nord del recinte de Gran Via, davant del pavelló 8, ubicat al carrer del Foc, 33, de Barcelona.

INFORMACIÓ IMPORTANT: per fer la cobertura és imprescindible comptar amb la doble acreditació: la del MWC Barcelona i la de Delegació del Govern. Els mitjans interessats en cobrir informativament aquest acte hauran de sol·licitar acreditació per als seus representants enviant la petició per correu electrònic a premsa.catalunya@correo.gob.es abans de les 18.00 hores del divendres 23 de febrer en la qual constin nom i cognoms, DNI o passaport, data de naixement, mitjà al qual representen i labor que exerceixen. Per a obtenir accés a aquesta acreditació és imprescindible que els sol·licitants també disposin de l’acreditació de premsa unipersonal atorgada per l’organització del MWC: Press Zone (mwcbarcelona.com).





Paraules clau

MWC Barcelona 2024/