Jordi Valls assisteix a l’acte d’inauguració del nou centre d’innovació de la multinacional xinesa Wanhua Chemical : Servei de Premsa

Jordi Valls assisteix a l’acte d’inauguració del nou centre d’innovació de la multinacional xinesa Wanhua Chemical

23/04/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 24 d’abril, a les 19.00 hores (Citypark Cornellà, Ctra. de l’Hospitalet, 147, Cornellà de Llobregat), el quart tinent d’alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, Jordi Valls, assisteix a l’acte d’inauguració de Wanhua Chemical Europe Innovation, el nou centre tecnològic i empresarial de la multinacional xinesa del sector químic. Es tracta del primer centre que la companyia, una de les majors del món de la industria química, obre al sud d’Europa i el tercer que estableix al continent.

L’aterratge d’aquesta important multinacional química a l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha comptat amb l’acompanyament de l’Ajuntament de Barcelona. En concret, des de principis del 2024 el Departament de Promoció Econòmica i els serveis de Business Landing de Barcelona Activa, han estat ajudant a Wanhua en la cerca de talent i en la contractació local.

L’acte comptarà, entre d’altres representants, amb la participació del vicepresident Executiu del Wanhua Chemical Group, HUA Weiqi, i la directora de Wanhua Chemical Europe Innovation, LONG Yuanyuan. Wanhua Chemical Group és una multinacional xinesa cotitzada amb la seu a Yantai, Província de Shandong, i un dels majors productors químics del món. L’empresa matriu i principal accionista és una empresa pública de l’Ajuntament de Yantai. Amb aproximadament 20.000 treballadors, està present a més de 20 països.





Paraules clau

innovació/ multinacional/ Wanhua Chemical/ xinesa/