L’Ajuntament de Barcelona exposa 14 empreses amb solucions tecnològiques d’Internet de les Coses per a sectors de la indústria, la mobilitat i la salut : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona exposa 14 empreses amb solucions tecnològiques d’Internet de les Coses per a sectors de la indústria, la mobilitat i la salut

20/05/2024



Temps estimat de lectura: 4 minuts

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, exposarà 14 empreses amb solucions tecnològiques d’Internet de les Coses (IoT) per a sectors de la indústria, la mobilitat i la salut al IoT Solutions World Congress (IOTSWC) 2024, a la Fira de la Gran Via. Així, l’ens municipal acompanya els diferents sectors en la cerca d’innovació constant, amb eines que permeten avenços disruptius i connexions entre dispositius, i que hauran de fer front als grans reptes industrials, del canvi climàtic o de ciberseguretat.

L’estand de Barcelona Activa (D60) disposarà d’una àrea de 255m2 i acollirà conferències amb agents de l’ecosistema tecnològic i econòmic de la ciutat. Entre les diferents sessions obertes al públic hi haurà una taula sobre les oportunitats que l’IoT aporta al sector de les cures; experiències de les startups participants al Deep Tech Fund; la presentació del projecte AI-Boost, Comunitat Europea de Intel·ligència Artificial, per part de la UPF; o una presentació sobre l’empenta a les habilitats en ciberseguretat a Europa, per part de CaixaBank; i ‘pitches’ d’empreses del sector IoT de Barcelona Activa i d’ACCIO.

L’agència de promoció econòmica té previstos tours amb empreses industrials per visitar alguns dels principals focus d’aquest congrés. A banda, hi haurà una taula rodona amb empreses com ara Apolo Analytics, Edco disseny o Kenos Technology, per debatre sobre perfils professionals del sector, les oportunitats professionals, competències clau en aquests àmbits i formes de connexió i networking.

 

Plataforma connectada per a hospitals o sensors per a edificis intel·ligents, entre les solucions

Les 14 empreses expositores, que donen feina en el seu conjunt a més de 250 persones, i facturen més de 25 milions d’euros de forma agregada, presentaran les següents solucions:

 

‘Marketplace’ de talent amb empreses amb vacants al Cybersecurity Congress

IOTSWC se celebra enguany conjuntament amb la quarta edició del Barcelona Cybersecurity Congress, un esdeveniment coorganitzat amb l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, amb l’objectiu d’estendre la cultura de la ciberseguretat a totes les indústries. En aquest marc, Barcelona Activa portarà un marketplace de talent o trobada de reclutament, amb empreses del sector que volen contractar nou personal. Serà el cas de Kenos Technology i TD Synnex, que tenen 11  vacants a cobrir, i per les quals Barcelona Activa ha fet una preselecció de persones candidates per mantenir les entrevistes dins del Cybersecurity Congress.





Paraules clau

indústria/ IoT/ mobilitat/ salut/