Barcelona tindrà una pantalla gegant a plaça de Catalunya per la final de la Champions femenina : Servei de Premsa

Barcelona tindrà una pantalla gegant a plaça de Catalunya per la final de la Champions femenina

22/05/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Barcelona tindrà una pantalla gegant que s’instal·larà a plaça de Catalunya per veure la final de la UEFA Women’s Champions League 2024 que es disputarà el dissabte dia 25 de maig a l’estadi de Sant Mamés de Bilbao, a partir de les 18.00 hores.

Així, el consistori barceloní, a través de l’Institut Barcelona Esports, ofereix a tots els seguidors i seguidores d’aquest esport l’oportunitat de veure aquest partit històric que enfrontarà els equips femenins del F.C. Barcelona i l’Olympique de Lyon en una final que genera màxima expectació.

 

Barcelona i l’esport femení

L’Ajuntament ofereix a la ciutadania la possibilitat de seguir en directe aquesta final des de plaça de Catalunya on s’ubicarà aquesta pantalla gegant de 7 metres d’amplada per 4 d’alçada amb la retransmissió del partit.

Es tracta d’un exemple més de l’estratègia del consistori per fer de Barcelona una ciutat referent en l’esport femení a escala internacional i per donar visibilitat a les competicions femenines, entre altres esports, també de futbol. De fet, el passat 20 d’agost ja es va instal·lar una pantalla dins del Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall d’Hebron per veure la final del Mundial de futbol femení que es disputava a Sydney i on la selecció espanyola es va convertir en campiona del món.





Paraules clau

pantalla/ Plaça Catalunya/ UEFA Women’s Champions League 2024/