Presentat el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2024 : Servei de Premsa

Presentat el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2024

22/05/2024



Temps estimat de lectura: 3 minuts

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha presentat oficialment aquest matí el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ 2024. Ho ha fet en una ubicació molt especial i amb vistes privilegiades a la ciutat comtal: al Monestir de Sant Miquel del Poble Espanyol.

 

 

L’esdeveniment ha estat presidit pel Conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i President del Circuit de Barcelona-Catalunya, Roger Torrent, acompanyat del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, del Conseller Delegat de Dorna Sports, Carmelo Ezpeleta, i del Director General del RACC, Xavier Pérez.

Tampoc ha faltat la representació esportiva de la mà dels grans protagonistes del cap de setmana com els pilots de MotoGP™ Marc Márquez, Àlex Márquez i Aleix Espargaró,  els pilots de Moto2™ Albert Arenas, Xavier Artigas i Jeremy Alcoba i el debutant en Moto3™ Joel Esteban, tots ells pilots catalans que lluitaran per aconseguir la victòria a casa en cadascuna de les categories del Mundial de Motociclisme.

 

Roger Torrent, Conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i President del Circuit de Barcelona-Catalunya:

“Enguany celebrarem la millor edició del Gran Premi de MotoGP al Circuit de Barcelona-Catalunya. És un dels grans esdeveniments del món i genera molta afició al nostre país. En aquesta nova edició els aficionats ja podran gaudir d’algunes de les millores que s’han fet a les instal·lacions. El Circuit ja era un dels millors circuits estables del món i ara encara més”.

 

David Escudé, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona:

“Barcelona és una ciutat amb una forta vinculació amb els esports de motor i que, aquest propers dies, estarà molt pendent de tot el que passi al Circuit de Barcelona-Catalunya en d’una de les competicions més rellevants del panorama internacional. Els barcelonins i barcelonines gaudirem i seguirem aquest cap de setmana el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP”.

 

Carmelo Ezpeleta, Conseller Delegat de Dorna Sports:

“Estem encantats d’estar al Circuit de Barcelona-Catalunya. Vam començar l’any 1992 i portem ja 33 edicions del Gran Premi de Catalunya. M’agradaria agrair al Circuit l’esforç que està fent per modernitzar-se i per intentar millorar any rere any, tant pel que fa a les seves instal·lacions com en la seva organització”.

 

Marc Márquez, pilot de l’equip Gresini Racing MotoGP™:

“El GP de Catalunya és el més important per als pilots catalans. Encara que no és un circuit en el qual hagi tingut excel·lents resultats, intentarem amb aquesta moto fer-ho tan bé com sigui possible. El canvi que vaig fer a Ducati va ser per a tornar a gaudir i el simple fet de ser competitiu una altra vegada i estar entre els millors em dona una empenta extra”.

 

Aleix Espargaró, pilot de l’equip Aprilia Racing:

“Enguany no estic aconseguint els resultats que m’agradaria però tampoc estem tan lluny. És clar que m’hagués agradat sumar alguns punts més però estem en l’inici de la temporada i amb la moto em sento còmode, crec que és millor que la de 2023. Així que és un bon cap de setmana per aconseguir un bon resultat a casa”.

 

Àlex Márquez, pilot de l’equip Gresini Racing MotoGP™:

“Córrer a casa et dona aquesta petita empenta que et proporciona unes dècimes més. Així i tot, l’any passat ho vam fer bastant bé al Circuit i crec que podrem estar lluitant novament. Espero per sobre de tot no cometre errors per no sacrificar la classificació o la cursa a l’esprint, per així preparar bé el cap de setmana”.

Entrades a www.circuit.cat

 

El Circuit compta amb una atractiva oferta d’entrades per assistir al Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™. A partir de 79€, els aficionats poden gaudir de tres dies de competició sobre l’asfalt i de moltes propostes fora d’ell. A més, alguns dels pilots del mundial de motociclisme compten amb zones reservades pels seus clubs de fans en diferents tribunes, una opció molt recomanable per viure moltes emocions.

 

Descarregar imatges en ZIP





Paraules clau

Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2024/