La Regata Cultural porta la gastronomia de la Copa Amèrica al Tast a la Rambla : Servei de Premsa

La Regata Cultural porta la gastronomia de la Copa Amèrica al Tast a la Rambla

27/05/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El tinent d’alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, Jordi Valls, ha participat aquest dilluns en la presentació de la 10 edició del Tast a la Rambla i ha celebrat que aquest gran esdeveniment gastronòmic formi part, aquest any, dels actes de la Regata Cultural, que és el programa d’activitats que impulsa l’Ajuntament de Barcelona per acompanyar l’arribada de la Copa Amèrica de vela a la ciutat.

En concret, aquesta edició del Tast a la Rambla, que se celebrarà del 6 al 9 de juny a la plaça Catalunya, acollirà l’espai BARCELONA AMERICA’S CUP. Dotze Cultures, dotze gastronomies. Es tracta d’una mostra gastronòmica dels 12 països que participen en la competició esportiva, sigui en la regata masculina, en la femenina o en la de joves.  Aquests països són: Nova Zelanda, Regne Unit, Suïssa, Itàlia, Estats Units, França, Espanya, Països Baixos, Canadà, Alemanya, Suècia i Austràlia.

Durant el Tast, s’oferirà una tapa en representació de cadascun d’aquests països. A més, es programarà tota una jornada de showcooking protagonitzada per alguns dels xefs dels equips que participen en la Copa Amèrica.  L’escenari del Tast a la Rambla també programarà actuacions musicals i culturals relacionades amb els països participants en la competició esportiva.

En la seva intervenció, Jordi Valls ha destacat “l’èxit” del Tast a la Rambla, que ja ha arribat a la seva desena edició, i ha remarcat que aquest any serà especial per la coincidència amb la Copa Amèrica: “Fins al mes d’octubre, i gràcies també a la Regata Cultural, tota la ciutat viurà la  Copa Amèrica, un esdeveniment que ens ha d’ajudar a potenciar un sector de futur, com és l’economia blava, on Barcelona vol ser referent, i també a què la gent de la ciutat connectem amb el mar”.

El Tast a la Rambla, que enguany celebra el seu desè aniversari,  és una iniciativa organitzada per l’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de La Rambla i  grup gsr.

S’adjunta el dossier de premsa (PDF)

Totes les activitats de la Regata Cultural es poden consultar en aquesta web: https://www.barcelona.cat/regatacultural/ca

 





Paraules clau

Tast a la Rambla/