El Zoo de Barcelona participa a la 17a Festa de la Ciència : Servei de Premsa

El Zoo de Barcelona participa a la 17a Festa de la Ciència

05/06/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Els propers dies 8 i 9 de juny, el Zoo de Barcelona se suma a la 17a edició de la Festa de la Ciència que organitza l’Ajuntament de Barcelona i que tindrà lloc al Born Centre de Cultura i Memòria i la plaça Comercial.

 

 

Amb l’objectiu de conscienciar sobre com d’important és conservar la biodiversitat, el Zoo oferirà l’activitat familiar “Agents per a la defensa de la biodiversitat”. Els seus participants tindran l’oportunitat de descobrir els éssers microscopis que s’amaguen dins d’una gota d’aigua i en coneixeran un de molt important: l’artèmia, un crustaci diminut que habita a les zones humides i que és d’especial importància per a espècies com els flamencs o els crancs.

L’activitat s’adreça a infants d’entre 6 i 14 anys i estarà disponible els dos dies, a la carpa que el Zoo tindrà a la plaça Comercial, a tocar de la porta del Born Centre de Cultura i Memòria.

 

Una festa emmarcada en la Ciutadella del Coneixement

La Festa de la Ciència, que organitza l’Ajuntament de Barcelona, és un gran espai de trobada per promoure la vocació científica i relacionar-se amb el món de la recerca. Aquest any, la cita se celebra en l’entorn de la Ciutadella del Coneixement, un projecte científic i urbanístic que té la voluntat de fer del parc de la Ciutadella i els seus entorns un node de ciència i divulgació punter a Europa.

En total s’han programat més de 150 activitats de divulgació científica i tecnològica repartides en 30 espais diferents, en les quals s’hi han implicat prop de 120 institucions i entitats amb més de 200 participants. L’univers d’activitats programades inclou jocs, experiments, tallers, espectacles, contes, visites, exposicions i humor.





Paraules clau

17a Festa de la Ciència/ Zoo de Barcelona/