Primera edició dels Premis Innovació Barcelona : Servei de Premsa

Primera edició dels Premis Innovació Barcelona

11/06/2024Temps estimat de lectura: 3 minuts

 

L’Auditori RBA ha sigut l’escenari, aquesta tarda, de la primera edició dels Premis d’Innovació Barcelona, una iniciativa organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i el 22@Network Barcelona per celebrar i reconèixer els avenços més destacats en diversos àmbits clau pel progrés i el benestar de la societat. L’entrega dels guardons l’ha fet l’alcalde de la ciutat, Jaume Collboni,  coincidint amb el 22@Day, una jornada en què l’associació 22@Network Barcelona també ha celebrat els seus 20 anys de vida.

L’acte ha reunit prop de 300 professionals relacionats amb el sector tecnològic i emprenedor, ha tingut la intel·ligència artificial com a protagonista i ha posat de manifest el potencial de la ciutat en el camp de la innovació.

Els guanyadors i les guanyadores dels premis han sigut:

Els premis d’Innovació Barcelona 2024 han fet evident la qualitat i la quantitat de talent que hi ha a la ciutat i, concretament, al districte 22@.   Aquests nous guardons consoliden Barcelona com un referent en innovació i fomenten la cooperació entre diferents actors, tant del sector privat com del públic. El reconeixement als guanyadors i guanyadores demostra el gran talent de què disposa Barcelona i reflecteix el seu compromís amb el progrés tecnològic, la sostenibilitat i el benestar social. Alguns dels guardonats havien rebut suport de Barcelona Activa a través de l’Oficina d’Atenció a les Empreses (OAE).

“La densitat de talent que concentra el 22@ i la capacitat que té la ciutat d’atraure’l fan que el futur del districte d’innovació de Barcelona estigui garantit. El projecte és viu, vibrant i atractiu pel talent i les inversions”, ha destacat l’alcalde Jaume Collboni durant l’acte.

“Barcelona és una ciutat plena de professionals que aconsegueixen dia rere dia convertir el talent en coneixement i el coneixement en transferència de riquesa vers la ciutat i el món en forma de desenvolupament tecnològic i serveis avançats”, ha exposat Enric Urreta, president del 22@Network Barcelona.

Els nous premis compten amb el patrocini de l’Ajuntament de Barcelona, Cushman & Wakefield i Westifeld Glòries.

Paraules clau

premis ‘Innovació Barcelona’/