Arriba la segona jornada Sail In Tour a Barcelona, que inclou una sessió especial sobre la Copa Amèrica : Servei de Premsa

Arriba la segona jornada Sail In Tour a Barcelona, que inclou una sessió especial sobre la Copa Amèrica

19/06/2024



Temps estimat de lectura: 4 minuts

El festival de referència de cinema nàutic presenta una nova sessió a la ciutat en el marc de la regata culturla, el programa d’activitats que acompanya l’arribada de l’esdeveniment esportiu

 

 

Una trobada amb la cultura nàutica

SAIL IN TOUR arriba a Barcelona arran d’una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i la Fundació Barcelona Capital Nàutica, i s’emmarca dins el programa Regata Cultural, el programa d’activitats que acompanya la celebració de la Copa Amèrica de vela a Barcelona. El festival té com a objectiu difondre els valors de l’esport nàutic i promoure la cultura marítima entre el públic barceloní i internacional.

L’organització de l’esdeveniment ha preparat una acurada programació, que inclou tant una selecció dels millors documentals que han passat per edicions anteriors de SAIL IN Festival com obres més recents i inèdites que sens dubte inspiraran tots els apassionats i amants del mar i la vela.

Les projeccions i documentals que es presentaran a SAIL IN TOUR aborden una àmplia varietat de temàtiques relacionades amb la cultura de la navegació a vela, des de la competició en regata i l’aventura de navegar pels diferents mars fins al respecte pel medi marí, el paper de les dones navegants o les històries dels personatges més rellevants del món de la vela.

 

Dos convidats d’excepció: John Bertrand i Dennis Conner.

La segona jornada del Tour comptarà amb una sessió especial gratuïta sobre la històrica Copa Amèrica de 1983 celebrada a Newport, (Estats Units), en què el vaixell australià Australia II va imposar-se a l’equip nord-americà defensor amb el vaixell Liberty capitanejat per “Mr. America’s Cup”, Dennis Conner. La tripulació de l’Australia II, liderada pel capità John Bertrand, va recórrer a la innovació tecnològica, la dedicació i el treball en equip per aconseguir una victòria inesperada, que va trencar la ratxa de victòries més llarga de la història de l’esport, amb 132 anys de dominació americana a la Copa Amèrica.

Després de les projeccions dels documentals, els assistents tindran l’oportunitat de connectar i xerrar amb aquestes dues llegendes de la Copa Amèrica. A més, hi seran presents diversos convidats de l’edició actual de la Copa Amèrica.

 

Programació de la segona jornada

Aquesta segona jornada de SAIL IN TOUR tindrà lloc el 21 de junyi inclourà la projecció d’aquests dos documentals extraordinaris:

 

 

Informació sobre SAIL IN TOUR

El punt de partida de SAIL IN TOUR cal buscar-lo el 2014, any en què es va celebrar la primera edició de SAIL IN FESTIVAL, una cita que, a través de la cultura, pretén transmetre la fortalesa dels valors que defineixen la navegació a vela: el respecte pel mar, la igualtat, l’esperit de superació, l’aventura o el treball en equip. Durant aquests deu anys, SAIL IN ha estat reconegut com el millor festival de cultura de vela del món pels mitjans del sector. Per tal de poder portar l’esperit del Festival encara més lluny, va néixer el format Tour, un model itinerant que trasllada l’esperit i els valors a un públic més ampli.

 

 

Informació pràctica:

Data: 21 de juny
Espai: Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
Preu entrades: des de 0 €
Venda d’entrades: http://www.sailinfestival.com/sailintour/

 

 

Contacte:

Premsa SAIL IN TOUR: Urtzi Sagarribay
Telèfon: 656 725 054
Adreça electrònica: urtzi.sagarribay@sailinfestival.com





Paraules clau

Copa Amèrica/ Sail In Tour a Barcelona/