L’alcalde viatja a París en missió institucional : Servei de Premsa

L’alcalde viatja a París en missió institucional

19/06/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, viatja demà, 20 de juny a París encapçalant una delegació institucional amb la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida, Maria Eugènia Gay i la comissionada de relacions ciutadanes i diversitat cultural i religiosa, Sara Belbeida.

Al matí, l’alcalde participa en la conferència “Refugiats: solidaritat i responsabilitat Tendències mundials i reptes locals”, organitzada per l’Ajuntament de París en col·laboració amb l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats. L’alcalde intervindrà a partir de les 11.00 hores a la taula rodona, “Els territoris: vectors d’inclusió social”.

Prèviament, hi haurà una trobada bilateral al mateix Ajuntament amb l’alcaldessa de la ciutat, Anne Hidalgo. Els dos responsables municipals es reuniran per actualitzar alguns dels temes de l’agenda compartida per ambdues ciutats.

La visita institucional té també com a objectiu fixar l’agenda de treball per celebrar aquest any a Barcelona una cimera d’alt nivell amb la UNESCO. Amb aquesta finalitat, l’alcalde mantindrà contactes amb directora general de l’organisme internacional, Audrey Azoulay, la sotsdirectora general per a Ciències Socials i Humanes, Gabriela Ramos, i l’ambaixador delegat permanent d’Espanya davant la UNESCO, Miquel Iceta.

 

ATENCIÓ A MITJANS

A les 15.30 hores a la seu de la UNESCO, 7 place de Fontenoy 75007, l’alcalde, Jaume Collboni, la sotsdirectora, Gabriela Ramos i l’ambaixador delegat davant la UNESCO, Miquel Iceta faran una atenció a premsa on avançaran detalls sobre la cimera.

Confirmeu l’assistència en aquest enllaç.





Paraules clau

parís/ unesco/