Tres detinguts per robar a l’AP7 una bossa amb un contingut valorat en més de 100.000 euros gràcies al treball conjunt de la Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Local de Santa Coloma de Gramenet : Servei de Premsa

Tres detinguts per robar a l’AP7 una bossa amb un contingut valorat en més de 100.000 euros gràcies al treball conjunt de la Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Local de Santa Coloma de Gramenet

06/07/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

El treball conjunt entre la Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Local de Santa Coloma de Gramenet va permetre detenir dimecres a la tarda tres homes que havien sostret una bossa d’un vehicle a l’AP7 amb un contingut valorat en 110.000 euros. Els detinguts tenien antecedents per delictes contra el patrimoni, la majoria per robatoris en autopistes.

Els fets es van produir a les 19 hores quan un home i una dona que circulaven per l’autopista AP7 direcció Barcelona van veure com un vehicle amb tres homes dins se’ls posava davant fent servir el clàxon i els obligava frenar. Finalment van aturar el vehicle al voral de la carretera i un dels homes va baixar indicant-los que semblava que tenien una avaria. L’home i la dona van abandonar sortir del cotxe per comprovar-ho i després de veure que no existia cap avaria van veure com l’home havia tornat al seu vehicle i marxava ràpidament.

Quan van tornar dins del cotxe es van adonar que els havien sostret una maleta amb un contingut valorat en 110.000 euros.

Gràcies a un localitzador que hi havia a la bossa van poder seguir la ubicació  i van dirigir-se a la comissaria de la zona més propera, sent la de la Policia Local de Santa Coloma de Gramenet on van exposar el succeït donant una descripció detallada del vehicle en el que circulaven els presumptes autors. Des de les dependències policials van rastrejar la ubicació de les seves pertinences fins a Barcelona, concretament al districte de l’Eixample, moment en el que es van posar en contacte amb la Guàrdia Urbana.

Agents de la Unitat Territorial de l’Eixample es van mantenir en contacte permanent amb la Policia Local de Santa Coloma de Gramenet que els anava passant la ubicació aproximada que els facilitava el localitzador fins que finalment, al carrer Rocafort cantonada amb Provença, van veure un cotxe que coincidia amb la descripció donada per les víctimes i estava en un punt proper al marcat pel localitzador.

Els agents van aturar-lo, van identificar els ocupants i en el registre del vehicle van localitzar una bossa en el maleter que corresponia amb la descripció que es tenia de la maleta sostreta a l’AP7 i que contenia documentació a nom d’una de les víctimes, diferents aparells electrònics, diners en efectiu i altres objectes personals. A més en el registre dels detinguts es va localitzar un rellotge de luxe valorat en 80.000 euros també propietat de la víctima.





Paraules clau

prevenció/ seguretat/