El Districte d’Horta-Guinardó signa un conveni amb la demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya : Servei de Premsa

El Districte d’Horta-Guinardó signa un conveni amb la demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya

08/07/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

 

El Districte d’Horta-Guinardó i la demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) han signat avui un conveni de col·laboració a través del qual totes dues institucions treballaran plegades en la difusió i promoció del valor de l’arquitectura i l’urbanisme, promovent activitats culturals i espais de reflexió i debat. En el marc d’aquest conveni, que s’estableix per un període de 4 anys, el districte organitzarà una festa de l’arquitectura juntament amb la demarcació de Barcelona del COAC i s’organitzaran activitats pedagògiques amb les escoles relacionades amb les intervencions que es fan al territori. L’objectiu final d’aquesta iniciativa i d’aquesta col·laboració és sensibilitzar la ciutadania del treball de conservació  del patrimoni, del valor patrimonial recuperat, de l’esforç que han realitzat diverses institucions del districte i del cost que aquestes actuacions suposen.

 

 

En el marc d’aquesta col·laboració, el Districte d’Horta-Guinardó es compromet a cedir espais a la seu del districte per realitzar les reunions organitzatives de les activitats sobre arquitectura i urbanisme que es programin així com a participar activament en la difusió d’aquestes activitats.

 

Paraules clau

Horta-Guinardó/