Jaume Collboni presideix l’acte de lliurament del títol Amic de Barcelona a Gustavo Dudamel : Servei de Premsa

Jaume Collboni presideix l’acte de lliurament del títol Amic de Barcelona a Gustavo Dudamel

09/07/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres, 10 de juliol, a les 16.30 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, presidirà l’acte de lliurament del títol Amic de Barcelona al director d’orquestra Gustavo Dudamel. El Consell del Plenari Municipal del passat 28 de juny va aprovar atorgar aquesta distinció a Dudamel per la seva defensa dels valors de la igualtat i la lluita contra la pobresa, l’excel·lència musical i el seu vincle amb la ciutat de Barcelona.

L’acte comptarà amb intervencions del guardonat, Gustavo Dudamel, del director del Palau de la Música, Joan Oller, i del director artístic del Liceu, Víctor García de Gomar, així com a una actuació musical de l’associació musical Vozes.

L’acte es podrà seguir en streaming a través del següent enllaç: https://www.youtube.com/live/0FrawkMRopc

 

 

ATENCIÓ MITJANS DE COMUNICACIÓ
Per accedir a l’acte de lliurament caldrà acreditació prèvia a través dels següent formulari: https://forms.gle/5vxGGVbmV2bqWfvu8

Paraules clau

Gustavo Dudamel/