Presentació del Pacte per Ciutat Vella : Servei de Premsa

Presentació del Pacte per Ciutat Vella

09/07/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 10 de juliol, a les 18.00 hores (Auditori del Conservatori del Liceu, c. Nou de la Rambla, 88), l’alcalde Jaume Collboni assisteix a la presentació del Pacte per Ciutat Vella, a càrrec del comissionat del Pacte per Ciutat Vella, Ivan Pera.

A l’acte també hi assistirà el tinent d’alcaldia i regidor de Ciutat Vella, Albert Batlle, i representants d’entitats veïnals, associatives, esportives, comercials, culturals, i altres agents polítics, econòmics i socials del districte de Ciutat Vella principalment i de tota la ciutat.

El Pacte per Ciutat Vella vol ser un full de ruta compartit fruit d’un acord social i polític ampli. Neix de la necessitat de donar resposta als reptes del districte i recull la demanda expressada pels agents socials, culturals, econòmics i polítics de Ciutat Vella d’abordar aquests reptes amb visió estratègica i integral, amb l’objectiu d’impulsar una gran transformació integral del Districte de Ciutat Vella per als pròxims 10 anys.

Paraules clau

Pacte per Ciutat Vella/