Raquel Gil i Javier Rodríguez intervenen en l’acte LGTBIQ+ Think Plus a Barcelona Activa : Servei de Premsa

Raquel Gil i Javier Rodríguez intervenen en l’acte LGTBIQ+ Think Plus a Barcelona Activa

09/07/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 10 de juliol a les 18:00 hores a la seu central de Barcelona Activa (Llacuna, 162), la regidora de Promoció Econòmica i Treball, Feminismes, Igualtat i Memòria Democràtica de l’Ajuntament, Raquel Gil, intervé en l’acte LGTBIQ+ Think Plus. En representació de l’Ajuntament, també hi intervindrà el comissionat de Polítiques d’Infància, Adolescència, Joventut i LGTBI, Javier Rodríguez. També participarà en l’obertura de l’acte el president de la Cambra LGTBIQ+ de Catalunya, Ferran Poca:

L’acte abordarà la formació i la gestió de la diversitat LGTBIQ+ a l’empresa i estarà conduït per Micky Ribera, membre de la Junta de la Cambra LGTBIQ+ de Catalunya i director de Think Plus.

La trobada comptarà amb una taula rodona sobre formació i gestió de la diversitat LGTBIQ+ a l’empresa amb la participació de Diego Pol Longo, soci de Cuatrecasas i secretari general de REDI; Sofía Padrón Quijano, cap de marketing de JOTELULU Iberia; David Fernández Serrano, Service Integration Manager, Nestlé Global IT Hub; i Maria Eugènia Marín, agent d’Igualtat i Diversitat i Referent municipal de transversalitat de gènere de Barcelona Activa.

Paraules clau

empresa/ LGTBIQ+/