Barcelona tindrà una pantalla gegant per la final de l’Eurocopa de futbol : Servei de Premsa

Barcelona tindrà una pantalla gegant per la final de l’Eurocopa de futbol

10/07/2024Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

Barcelona tindrà una pantalla gegant per veure la final de l’Eurocopa de futbol 2024 que es disputarà aquest diumenge 14 de juliol a l’estadi Olímpic de Berlín a partir de les 21.00 hores i que jugarà la selecció espanyola contra el vencedor de la semifinal d’avui que enfronta a les seleccions dels Països Baixos i Anglaterra.

Així, el consistori barceloní, a través de l’Institut Barcelona Esports, ofereix a la ciutadania la possibilitat de seguir en directe aquesta final, en un espai de la ciutat que es concretarà en els propers dies. Es tracta d’un exemple més de l’estratègia del consistori per fer de Barcelona una ciutat referent en l’esport a escala internacional i per donar visibilitat a les grans competicions esportives.

L’alcalde, Jaume Collboni, ha assenyalat que amb aquesta iniciativa “Barcelona reforça la seva aposta per fer dels esdeveniments esportius una festa oberta a tota la ciutadania” i ha manifestat el seu desig  que “els aficionats i aficionades gaudeixin del partit amb la instal•lació d’aquesta pantalla i, sobretot, amb una victòria a la final de la selecció espanyola”.

Recentment, el 18 de maig ja es va instal·lar una pantalla gegant a la plaça de Catalunya per veure la victòria del FC Barcelona a la final de la Champions femenina i, el 20 d’agost de 2023,  també es va instal·lar una pantalla dins del Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall d’Hebron per veure la final del Mundial de futbol femení que es disputava a Sydney i on la selecció espanyola es va convertir en campiona del món.

Paraules clau

esport/ eurocopa/