Jaume Collboni visita obres del Pla Clima Escola : Servei de Premsa

Jaume Collboni visita obres del Pla Clima Escola

10/07/2024Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 11 de juliol a les 12.00 hores (Escola Els Llorers, c/ Aragó, 121) l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, visita les obres del Pla Clima Escola. Es podran prendre imatges de la visita als treballs en curs a l’Escola Els Llorers, i tot seguit l’acalde atendrà els mitjans al pati del mateix centre.

Acompanyaran l’alcalde durant la visita el regidor d’Educació i Persones Grans, Lluís Rabell; la gerent de l’Àrea de Cultura, Educació, Esports i Cicles de Vida, Elisenda Rius; la directora de l’Escola Els Llorers, Marta Carballido; així com el director d’Equipaments del Consorci d’Educació de Barcelona, Antoni Garcia, i el responsable de l’execució del Pla Clima al Consorci d’Educació de Barcelona, Pere Munné.

Paraules clau

Pla Clima Escola/