Jaume Collboni inaugura la jornada “Ara, Barcelona avança amb els fons Next Generation EU” amb el ministre Jordi Hereu : Servei de Premsa

Jaume Collboni inaugura la jornada “Ara, Barcelona avança amb els fons Next Generation EU” amb el ministre Jordi Hereu

12/07/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns 15 de juliol, a les 10:00 hores (Llotja de Mar: Saló dels Cònsols, passeig d’Isabel II, 1) l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, inaugura la jornada “Ara, Barcelona avança amb els fons Next Generation EU”, juntament amb el ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu. La jornada, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la resta d’administracions, també comptarà amb el missatge enregistrat de Nadia Calviño, presidenta del Banc Europeu d’Inversions.

El quart tinent d’alcaldia, Jordi Valls, serà l’encarregat de fer la clausura, al migdia d’una jornada on també intervindrà Cristina Herrero, presidenta de l’AIReF, l’Autoritat Independent de Responsabilitat Fiscal i on hi ha dues taules rodones previstes.

Una primera Projectes de transformació a la ciutat de Barcelona, finançats amb els Fons Next Generation EU. Presentació de cinc projectes emblemàtics, on participaran Elisabet Izquierdo, directora de Serveis Generals i Infraestructures el Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona; Josep María Martorell, director adjunt del Barcelona Supercomputing Center, encarregat d’explicar el Supercomputador Quàntic; Marta Labata, directora general de B:SM que ha detallat els avenços del Projecte Endolla; Salvador Maneu, director de Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona, pel projecte Hort de la Vila i Óscar de Pedro, responsable de l’Oficina de Gestió del Projecte Future: Fast Forward del Projecte Vehicle Elèctric i Connectat.

La segona taula, El futur dels fons europeus a la ciutat. Projectes a desenvolupar en els pròxims anys, comptarà amb la participació de Mercedes Caballero, secretària general de Fons Europeus del Ministeri d’Hisenda; Miquel Puig, secretari d’Afers Econòmics i Fons Europeus de la Generalitat de Catalunya; Núria Parlon, diputada adjunta a l’Àrea de Presidència i delegada per a les Relacions Internacionals, Agenda 2030, Agendes Urbanes i Innovació de Polítiques Públiques de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet; Anna Armengol Torío, analista econòmica de la Representació de la Comissió Europea a Espanya i Marta Angerri, membre del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Barcelona.

 

Descarregar programa en format PDF





Paraules clau

Next Generation EU/