Sessió de treball per explicar l’inici aquesta nit de les primeres proves d’integració del tramvia per l’avinguda Diagonal : Servei de Premsa

Sessió de treball per explicar l’inici aquesta nit de les primeres proves d’integració del tramvia per l’avinguda Diagonal

15/07/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns, 15 de juliol, a les 15.30 hores (Sala Barcelona, avinguda Diagonal 240), l’Ajuntament de Barcelona i l’ATM duran a terme una sessió de treball per explicar l’inici, aquesta nit, del període de proves tècniques del tramvia i l’actualització sobre les obres de la primera fase de connexió per l’avinguda Diagonal.
La sessió comptarà amb l’enginyer en cap de l’Ajuntament, Oriol Altisench, el director general de BIMSA, Ricard Font, el director general de l’ATM, Manuel Valdés i el director de l’Àrea de Mobilitat de l’ATM, Lluís Alegre. Després de la sessió de treball es farà una atenció a mitjans.
A l’inici de les proves, aquesta nit, hi assistirà la primera tinent d’alcalde, Laia Bonet i la consellera de Territori de la Generalitat, Ester Capella.




Paraules clau

Diagonal/ Tramvia/