La Cursa de la Mercè Bimbo Global Race 2024 serà el 29 de setembre amb l’opció familiar com a novetat : Servei de Premsa

La Cursa de la Mercè Bimbo Global Race 2024 serà el 29 de setembre amb l’opció familiar com a novetat

18/07/2024



Temps estimat de lectura: 3 minuts

 

Una de les grans cites de l’agenda esportiva del nou curs ja té data. La Cursa de la Mercè Bimbo Global Race tindrà lloc el diumenge 29 de setembre dins l’oferta esportiva de la festa gran de la ciutat de Barcelona. La 46a edició d’aquesta prova sortirà de l’Avinguda de la Reina Maria Cristina a les 8.30 hores i, com sempre, tindrà un fort component solidari. A més de les modalitats de 10K i 2K, enguany s’afegeix una versió familiar, no competitiva i oberta a tothom que vulgui participar amb familiars (places limitades).

 

 

 

Aquest matí a l’Institut Barcelona Esports, David Escudé, regidor d’Esports de l’Ajuntament, i Olga Martínez Pujol, directora d’Assumptes Corporatius i Sostenibilitat de Grupo Bimbo a Iberia, han signat un acord de col·laboració pel qual la multinacional torna a ser la patrocinadora de la Cursa de la Mercè Bimbo Global Race.

“Aquest 2024 tornem a repetir col·laboració amb Bimbo. Estem molt contents perquè seguim presentant novetats de la nostra tradicional Cursa de la Mercè per intentar arribar a tothom. Enguany, tindrem una modalitat familiar que segur servirà d’impuls perquè moltes famílies es vulguin sumar i formar part d’aquesta festa ciutadana en una modalitat no competitiva però, amb tota l’emoció de la Cursa de la Mercè Bimbo Global Race”, ha declarat el regidor d’Esports, David Escudé.

Per la seva part, la directora d’Assumptes Corporatius i Sostenibilitat de Grupo Bimbo a Iberia, Olga Martínez Pujol, ha afegit que “per a Grupo Bimbo és un honor tornar a sumar la Bimbo Global Race, en la seva 9a edició, a una carrera tan emblemàtica de Barcelona com La Cursa de la Mercè. Des dels seus inicis, Bimbo Global Race ha estat una carrera solidària on es donen 20 llesques de pa per cada inscripció a la carrera. Amb aquesta suma d’esforços, tornem a unir, per segona vegada consecutiva, dues carreres socials i solidàries per augmentar l’oferta esportiva i fomentar hàbits de vida saludables. No tinc cap dubte que la Cursa de La Mercè Bimbo Global Race tornarà a marcar un abans i un després a la ciutat”.

 

Obertura d’inscripcions

La Cursa de la Mercè Bimbo Global Race té previst obrir les seves inscripcions durant la propera setmana. Com sempre, aquest esdeveniment esportiu se celebrarà dins dels actes de “La Mercè més Esportiva”. Es tracta d’una de les proves més clàssiques dins el calendari esportiu de la ciutat perquè, a més de celebrar-se coincidint amb la festa major de Barcelona, recorre alguns dels seus indrets més emblemàtics.

L’any passat, uns 10.000 corredors i corredores varen prendre la sortida en aquesta cursa,  que va comptar amb un 33% de participació femenina. Com aquest any, la popular cursa de 10 quilòmetres també va estar acompanyada d’una cursa inclusiva 2k, una versió adaptada de 2 quilòmetres que s’organitza per persones amb discapacitat o mobilitat reduïda.

 

Més informació:

– Fotografies de l’acte de signatura de l’acord aquí





Paraules clau

Cursa de la Mercè Bimbo Global Race 2024/ esports/