Acreditació de periodistes per seguir la primera Regata Preliminar de la Copa Amèrica amb les embarcacions de la Fundació Barcelona Capital Nàutica : Servei de Premsa

Acreditació de periodistes per seguir la primera Regata Preliminar de la Copa Amèrica amb les embarcacions de la Fundació Barcelona Capital Nàutica

12/08/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Barcelona Capital Nàutica ofereixen als periodistes que segueixen l’actualitat de la ciutat a seguir des del mar el primer dia de la Regata Preliminar de la Copa Amèrica des del mar, el proper dijous 22 d’agost. La Regata Preliminar es disputarà entre el 22 i el 25 d’agost, i suposarà el tret de sortida de l’esdeveniment esportiu.

Responsables de la Fundació, el Port Olímpic i l’Ajuntament donaran informació de les últimes novetats i posteriorment s’embarcarà per seguir des del mar part de la primera Regata Preliminar de la Copa Amèrica. L’activitat preveu també un dinar informal, mentre es veu el final de la regata.

 

PUNT DE TROBADA AMB ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ: dijous 22 d’agost, a les 12:00 hores, a la Sala Gregal del Port Olímpic

 

IMPORTANT PER A MITJANS: la data límit per sol·licitar assistència en aquesta activitat és dimecres 14 d’agost a les 12:00 hores. Les places són limitades. Es confirmarà la plaça i l’horari el divendres 16 d’agost.

 

Cal enviar la sol·licitud al següent correu: premsa@barcelonacapitalnautica.org





Paraules clau

acreditació premsa/ Copa Amèrica/