Sessió de treball per informar sobre la posada en marxa de tots els espais de la Copa Amèrica : Servei de Premsa

Sessió de treball per informar sobre la posada en marxa de tots els espais de la Copa Amèrica

14/08/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 20 d’agost, a les 12:15 hores, America’s Cup Event (ACE), organitzadora de la Louis Vuitton 37a America’s Cup, i l’Ajuntament de Barcelona, oferiran una sessió de treball per explicar la posada en marxa de tots els espais de l’esdeveniment. La sessió de treball serà conduïda per Òscar Gallego i Daniel Ferrando, responsable d’Operacions i Media Manager d’ACE, i Joan Torrella, coordinador municipal de l’esdeveniment. Un cop acabada la sessió de treball, també es podrà visitar el centre internacional de premsa.

El punt de trobada de la sessió serà la sala We Take Care a l’edifici Est del World Trade Center (Moll de Barcelona s/n).

IMPORTANT PER MITJANS GRÀFICS: els mitjans gràfics interessats podran prendre imatges del Race Village del Moll de la Fusta dos dies abans de la seva obertura al públic. L’accés es produirà l’entrada al Race Village del Moll de la Fusta de Barcelona, darrere l’edifici del Portal de la Pau del Port de Barcelona. (imprescindible acrditació prèvia segons instruccions a sota).

Per assistir a la sessió de treball i a la visita al Race Village cal confirmar prèviament l’assistència a aitor.labrador@tinkle.es per correu abans del dilluns 19 d’agost a les 12:00 hores. És també imprescindible acreditar-se a https://www.americascup.com/cat/accreditation/barcelona i recollir l’acreditació al Centre d’acreditacions de la Louis Vuitton 37a America’s Cup situat al mateix World Trade Centre, per la qual cosa recomanem arribar amb temps suficient abans de l’inici de la sessió.





Paraules clau

Copa Amèrica/