L’alcalde Jaume Collboni i el president Salvador Illa mantindran la seva primera reunió institucional : Servei de Premsa

L’alcalde Jaume Collboni i el president Salvador Illa mantindran la seva primera reunió institucional

03/09/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 4 de setembre, a les 9.30 hores (Palau de la Generalitat), l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i el president de la Generalitat, Salvador Illa, mantindran, la seva primera reunió institucional, després de la trobada que van mantenir el passat 23 d’agost. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici.

En acabar la reunió, cap a les 11.00 hores aproximadament, el conseller de la Presidència, Albert Dalmau i l’alcalde Collboni atendran els mitjans de comunicació des de la sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat.

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir la reunió hauran de presentar l’acreditació de Palau o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi realitza.





Paraules clau

generalitat de catalunya/