El Port Olímpic acull els concerts de la Regata Cultural i activa la seva programació ciutadana : Servei de Premsa

El Port Olímpic acull els concerts de la Regata Cultural i activa la seva programació ciutadana

13/09/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La música, la gastronomia i la nàutica protagonitzaran els propers caps de setmana del Port Olímpic, que acollirà part de la programació de la Regata Cultural entre el 14 de setembre i el 13 d’octubre. Des de les 12:30h, el Moll de Mestral serà l’escenari dels vuit concerts de jazz gratuïts del Bluejazz by Festival de Jazz de Barcelona, organitzats per l’ICUB en col·laboració amb el Festival Jazz Barcelona. A més de gaudir de les actuacions, els visitants del Port Olímpic podran participar en els tallers i activitats familiars que es duran a terme durant el matí, i descobrir les propostes de les botigues i restaurants del Balcó Gastronòmic abans de pujar al Dic de Recer per seguir les regates de la Copa Amèrica.

 

 

La Regata Cultural compta amb la participació de més de 60 entitats, que ofereixen prop de 200 propostes artístiques, esportives, gastronòmiques, científiques i d’oci que acompanyen l’arribada de la Copa Amèrica. Al Port Olímpic, la ciutadania podrà descobrir la propostes d’aquestes vuit formacions de jazz:

A més dels concerts de la Regata Cultural, entre el 21 i el 24 de setembre el Port Olímpic s’estrenarà com a escenari de la Mercè amb una programació diürna que inclourà onze espectacles i activitats de caire familiar.

Amb la Regata Cultural i la Mercè el Port Olímpic inicia una programació que tindrà continuïtat durant tot l’any i amb la que es convidarà als barcelonins i a les barcelonines a descobrir aquest espai recuperat per a la ciutat, a tastar les diferents propostes dels restaurants del Balcó Gastronòmic i a passejar, fer esport i gaudir d’indrets tan privilegiats com el Dic de Recer, que ofereix les millors vistes sobre el litoral barceloní.





Paraules clau

37a edició de la Copa Amèrica/ Regata Cultural/