Les visites al Tibidabo creixen un 8,3% en un estiu marcat per l’obertura del Merlí : Servei de Premsa

Les visites al Tibidabo creixen un 8,3% en un estiu marcat per l’obertura del Merlí

14/09/2024



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

Més de 223.000 persones van visitar el Tibidabo durant la temporada d’estiu, el que suposa un increment del 8,3% respecte el 2023, quan es van registrar 205.800 visitants. Entre els mesos de juliol i agost el Parc d’atraccions va obrir 45 dies, el mateixos que en l’any anterior.

Un dels grans reclams del Tibidabo durant l’estiu ha estat el Merlí. Des de la seva inauguració, el 27 de juliol, 40.800 persones han gaudit de la nova atracció de caiguda lliure que s’eleva fins els 500 metres sobre el nivell del mar i ofereix les millors vistes sobre Barcelona per, finalment, iniciar el descens.

 

 

La posada en marxa del Merlí ha estat la gran fita d’un estiu en el que els visitants del Tibidabo han pogut gaudir d’altres novetats, com l’estrena de nous espectacles i pel·lícules 4D al Marionetarium i al cinema Dididado; l’experiència nocturna de llums, colors i música Laser Show; o els nous centres de restauració.

L’estiu també ha permès a molts visitants descobrir algunes de les atraccions i espais que el Tibidabo ha obert en els darrers mesos, com la nova experiència de terror de l’Espai 666 o la sala CreaTibi by Lego Education, una proposta educativa en col·laboració amb Abacus Educació per promoure les vocacions científiques entre els mes petits.

Juntament amb les novetats, les propostes més emblemàtiques del parc han seguit atraient a les famílies i als més petits. Molts d’ells han pogut pujar, per primera vega, a atraccions històriques del Tibidabo com el Carrusel, el Giradabo o l’Avió, entre altres.

 

Represa del curs escolar amb jornades solidàries, formatives i culturals

Coincidint amb l’inici del curs escolar, el Tibidabo tanca la seva temporada d’estiu i torna al seu calendari habitual, obrint els caps de setmana. A banda de mantenir la seva oferta d’atraccions i entreteniment habitual, el Parc d’atraccions acollirà, durant el mes de setembre, una intensa programació d’activitats formatives, solidàries i culturals.

 

 

Aquest proper cap de setmana, el Tibidabo acollirà la festa solidària Uncopdemà, organitzada per la Fundació Migranodearena en favor dels infants en situació de vulnerabilitat, i la jornada d’Afanoc pel suport a infants i adolescents amb càncer, Posa’t la Gorra.

El 21 de setembre, el Tibidabo i l’Institut de Recerca Sant Pau celebraran una nova jornada per l’impuls de la divulgació de la recerca amb perspectiva de gènere i el foment de les vocacions científiques, mentre que el dissabte 28 el Parc d’atraccions rebrà a més de 500 persones que participaran en la ballada de la Jornada Casa de la Sardana.





Paraules clau

tibidabo/