Presentació dels detalls artístics de la cerimònia inaugural de la Louis Vuitton 37a America’s Cup: “Barcelona, Far al Món” : Servei de Premsa

Presentació dels detalls artístics de la cerimònia inaugural de la Louis Vuitton 37a America’s Cup: “Barcelona, Far al Món”

23/09/2024



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 26 de setembre, a les 11.00 hores (Espai Barcelona. Carrer de la Marina 16. Torre Mapfre, planta 18) es presentaran els detalls artístics de la cerimònia inaugural de de la Louis Vuitton 37a America’s Cup: “Barcelona, Far al Món”.

A l’acte hi participaran, entre d’altres, el tinent d’alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, Jordi Valls; el Conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Miquel Sàmper; la directora de America’s Cup Event, Leslie Ryan i el president del comitè executiu de la Fundació Barcelona Capital Nàutica, Daniel Puig.

També es comptarà amb la presència dels directors artístics Albert Guinovart i Hansel Cereza.

 

INFORMACIÓ PER A MITJANS

És imprescindible acreditar-se per a poder accedir a l’edifici. Cal omplir el següent formulari: https://fs30.formsite.com/Barterpositive/eykb13rbpi/index





Paraules clau

37a edició de la Copa Amèrica/