Ballarín i Porro assisteixen a la inauguració del Gastronomic Forum Barcelona 2022
04/11/2022 | Imprimeix
Temps estimat de lectura: 2 minuts
Dilluns 7 de novembre, a les 12:00 hores (Palau 8 del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona), la regidora de Comerç, Mercats i Consum, Montserrat Ballarín; i el comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària, Álvaro Porro, assistiran a la inauguració del Gastronomic Forum Barcelona 2022. L’acte també comptarà amb l’assistència de la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà. L’esdeveniment tindrà lloc entre els dies 7 i 9 de novembre al palau 8 del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.
El saló de foodservice i gastronomia de Fira de Barcelona obre les portes dilluns amb el lema ‘Darrere la cuina’, fent una aposta per la cuina social, sostenible i transformadora. Serà l’esdeveniment més rellevant de la tardor per als professionals i empreses del sector, s’hi revelaran les últimes tendències i més de 300 empreses i cent petits productors exposaran les seves últimes novetats. El saló ocuparà prop de 10.000 m2, la totalitat del palau 8, i comptarà amb més de 140 activitats programades on participaran prop de 60 xefs consolidats i emergents.
L’Ajuntament de Barcelona i l’AMB compten amb un espai al Gastronomic Forum Barcelona amb sessions de cuina en directe amb xefs com Susana Aragón, del restaurant CèNTRIC gastro (el Prat), o Marc Ribas, presentador de TV3 (Cuines i Joc de cartes) i xef del restaurant La Taverna del Ciri (Terrassa). També hi seran presents diversos establiments i productors que conreen els seus productes als camps de la metròpolis de Barcelona, i que després venen aliments com formatges, cervesa artesanal, conserves 100% naturals, mel o kombutxa ecològica, entre d’altres. El porgrama d’activitats d’aquest espai s’ha configurat amb la col.laboració de Slow Food Barcelona.


