Educació i estudis

Maite Fandos: “el compromís de l’Ajuntament amb els pares i mares de l’Escola L’Univers arribarà fins al final”

La regidora de Gràcia, Maite Fandos, ha celebrat avui l’anunci fet per l’alcalde, Xavier Trias, que l’Ajuntament de Barcelona assumirà la construcció de l’edifici que ha d’acollir l’escola de primària i secundària L’Univers, i que des de l’any 2009 es troba en mòduls prefabricats a la Plaça del Poble Romaní, al barri de la Vila de Gràcia.

Comença el Pla d’Educació de Ciutat Vella 2013-2018

El pla persegueix cinc objectius: millorar la qualitat de l’oferta educativa, augmentar el percentatge de població amb estudis superiors, optimitzar les tasques educatives complementàries, donar suport a les famílies i garantir la cobertura de les necessitats bàsiques dels infants i els joves.

Toni Mira guanya el concurs de direcció del projecte educatiu TOT DANSA 2014

El coreògraf català Toni Mira serà aquest curs el director artístic del projecte educatiu TOT DANSA 2014 adreçat a alumnat d’ESO i batxillerat de Barcelona. Aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona s’impulsa conjuntament des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, el Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre i, aquest any, es comptarà també amb la participació de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC).