Esports

Barcelona acull el primer esdeveniment esportiu popular de la nova normalitat

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l‘Institut Barcelona Esports, torna a celebrar esdeveniments esportius als carrers de la ciutat. El proper diumenge, 5 de juliol tindrà lloc “123 a Remontar Barcelona”, un esdeveniment patrocinat pel Banco Santander. Els tres ambaixadors de la prova són: Mireia Belmonte, Miguel Induiran i Martin Fiz.

Compte enrere per a la Cursa dels Nassos 2019

David Escudé, regidor d’Esports, ha recordat avui que resten menys de 15 dies per a la darrera cursa de l’any, la Cursa dels Nassos 2019, que se celebrarà el proper 31 de desembre a les 17.30 hores. El lloc escollit ha estat el punt de sortida de la cursa, la pl. Ramon Calsina, on el regidor d’Esports ha estat acompanyat del president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, l’Home dels Nassos i diversos representants esportius i de patrocini.

Barcelona dona la benvinguda als Barcelona World Roller Games 2019

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha participat aquest migdia al Palauet Albéniz a la recepció institucional de benvinguda a la World Skate, les seleccions participants als campionats i la comunitat roller dels Barcelona World Roller Games 2019, que tenen lloc a la ciutat entre avui i el 14 de juliol.

Barcelona, seu del I Congrés Internacional de l’Esport a les Grans Ciutats

Barcelona acull el primer fòrum internacional de debat on persones expertes de diferents àmbits vinculats a l’esport i/o l’acció municipal, posaran en comú neguits, visions, solucions i perspectives per tal d’establir possibles línies d’actuació que permetin potenciar la pràctica de l’activitat física i l’esport a les grans urbs. “Quin és el futur de l’esport a les grans ciutats?” és la pregunta que el congrés aborda com a repte.

Afectacions de mobilitat per la Zurich Marató de Barcelona 2019

La celebració de la cursa atlètica ocasionarà importants afectacions de trànsit en superfície als diferents trams per on passarà la prova i als carrers de l’entorn. La cursa també comportarà restriccions en l’estacionament de les vies del recorregut i també a causa de les tasques de muntatge i desmuntatge de la mateixa prova.

Presentada la Fisiocrem Cursa dels Nassos 2018

Per a Marta Carranza, comissionada d’Esports, “la Fisiocrem Cursa dels Nassos és la darrera cursa de l’any i és molt emblemàtica perquè és de les més populars i singulars del calendari. A més, aquest any, anem camí de rècord d’inscrits i destaca l’augment de participació femenina!”

3’5 milions d’euros d’inversió al Centre Esportiu Municipal Can Dragó, per incorporar nous espais i avenços tecnològics vinculats al fitnes

L’entitat gestora de l’equipament, Eurofitness, ha realitzat la inversió dintre del pla de millores de l’equipament municipal previst a la concessió. A la xifra, cal sumar 150.000 euros de subvenció municipal, per a obres de rehabilitació i millora a l’espai de sota grades de la pista d’atletisme; impermeabilització de les grades, i rehabilitació dels vestidors, l’espai de gimnàs i els magatzems. L’actuació s’iniciarà en breu.

Marta Carranza visita l’ampliació de les instal·lacions del Centre Municipal d’Escalada La Foixarda

Amb prop de 5.000 visites mensuals al centre, l’Ajuntament de Barcelona va decidir ampliar les instal·lacions d’aquest Centre Esportiu Municipal per afegir un espai òptim on poder practicar l’escalada en bloc (boulder) i, a més, habilitar un espai lúdic i d’iniciació per als grups i escoles que realitzen activitats d’escalada en aquest centre (prop de 400 nens i nenes van visitar-lo el passat mes de maig i més de 560 persones van realitzar algun curset al 2017).

L’Ajuntament de Barcelona destina una línia de subvencions per a rehabilitació d’equipaments esportius

Les federacions esportives de la ciutat han rebut un total de 1.050.000 euros de subvencions municipals per al desenvolupament dels seus projectes esportius al llarg del 2017: Trofeus Internacionals Ciutat de Barcelona, suports a l’obtenció de llicències federatives per a infants i joves menors de 17 anys, suport a l’esport inclusiu i adaptat, etc. A aquesta xifra, cal afegir 7.110.000 d’euros destinats als 3 grans esdeveniments esportius internacionals més propers, aportats des del 2016: Europeus de Waterpolo juliol de 2018, Campionat del Món de Pilota octubre 2018, i Barcelona World Roller Games 2019.

El nou equipament poliesportiu de Torres i Bages comença a funcionar

El nou equipament poliesportiu situat a la confluència del passeig Torres i Bages i el Passeig Santa Coloma comença a funcionar aquesta setmana. L’equipament compta amb les dues pistes de bàsquet, amb tancament de coberta no permanent, de manera que es pot utilitzar independentment de la situació climatològica. També s’ha construit un edifici de vestuaris, amb despatx i magatzems, d’estructura lleugera. En total, té una superfície construïda de 1.641 m2 i ha comptat amb un pressupost de 479.693,80 euros.

L’Ajuntament de Barcelona ha invertit 1’47 milions d’euros durant el 2017 en el programa “L’Esport Inclou”

L’any 2017 s’han invertit gairebé 1’47 milions d’euros en els diferents programes i serveis. S’ha donat cobertura a més de 3.700 persones, i s’han destinat 3.200 hores a serveis auxiliars i de suport. El nou repte del programa és aconseguir un canvi en la concepció dels serveis que s’ofereixen i avançar cap a una nova tarifació als CEMs ajustada ala realitat de les persones amb discapacitat

Marta Carranza participa a la presentació de l’eDreams Mitja Marató de Barcelona

La comissionada d’Esports, Marta Carranza, assisteix a la presentació als mitjans de les xifres i novetats de la 28a edició de l’eDreams Mitja Marató de Barcelona. Carranza està acompanyada dels directors generals i esportius de la prova, Sergi Pujalte i Cristian Llorens, respectivament, així com representants del title sponsor i marques patrocinadores.