Esports

El nou equipament poliesportiu de Torres i Bages comença a funcionar

El nou equipament poliesportiu situat a la confluència del passeig Torres i Bages i el Passeig Santa Coloma comença a funcionar aquesta setmana. L’equipament compta amb les dues pistes de bàsquet, amb tancament de coberta no permanent, de manera que es pot utilitzar independentment de la situació climatològica. També s’ha construit un edifici de vestuaris, amb despatx i magatzems, d’estructura lleugera. En total, té una superfície construïda de 1.641 m2 i ha comptat amb un pressupost de 479.693,80 euros.

L’Ajuntament de Barcelona ha invertit 1’47 milions d’euros durant el 2017 en el programa “L’Esport Inclou”

L’any 2017 s’han invertit gairebé 1’47 milions d’euros en els diferents programes i serveis. S’ha donat cobertura a més de 3.700 persones, i s’han destinat 3.200 hores a serveis auxiliars i de suport. El nou repte del programa és aconseguir un canvi en la concepció dels serveis que s’ofereixen i avançar cap a una nova tarifació als CEMs ajustada ala realitat de les persones amb discapacitat

Marta Carranza participa a la presentació de l’eDreams Mitja Marató de Barcelona

La comissionada d’Esports, Marta Carranza, assisteix a la presentació als mitjans de les xifres i novetats de la 28a edició de l’eDreams Mitja Marató de Barcelona. Carranza està acompanyada dels directors generals i esportius de la prova, Sergi Pujalte i Cristian Llorens, respectivament, així com representants del title sponsor i marques patrocinadores.

Una renovada Cursa dels Nassos 2016 obre inscripcions

L’Institut Barcelona Esports ha obert ja el termini d’inscripcions per a la Cursa dels Nassos. Les inscripcions es poden fer a la pàgina www.cursadenassos.barcelona/ca fins que s’arribi als 14.000 inscrits o fins al dia 22 de desembre a les 24h. Poden participar els majors de 16 anys.

Una renovada Cursa de Bombers de Barcelona torna el 30 d’octubre

La Cursa Bombers de Barcelona arriba enguany a la majoria d’edat i ho fa retornant als seus orígens. És una de les proves més destacades del calendari atlètic de la ciutat i per a aquest 2016 recuperarà el seu esperit més popular, donant més protagonisme que mai als Bombers i Bomberes de Barcelona.