Gent gran

El barri del Clot guanya un nou casal per a gent gran

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assistit aquest matí a l’acte d’inauguració del Casal de Gent Gran Parc del Clot al districte de Sant Martí, en el marc d’una jornada de portes obertes. L’equipament té un caràcter intergeneracional on el casal per a gent gran conviu amb un espai de joves. Les obres de rehabilitació de l’edifici han suposat una inversió de 743.448 €.

L’Ajuntament de Barcelona va doblar el 2013 els ajuts econòmics per a gent gran

La tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, ha explicat avui que aquest pressupost compta amb una partida il·limitada per a fer front a totes les situacions que es presentin. Els 40 centres de Serveis Socials, dependents de l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSS), van atendre, durant l’any 2013, un total de 28.235 persones grans.

Xavier Trias: “La gent gran ha de ser útil”

El Casal de Gent Gran Joan Maragall s’ha rehabilitat íntegrament amb una millor distribució dels espais i equipaments que permeten una oferta d’activitats molt variada i en les condicions adequades. La superfície total del nou Casal és de 890 m2 i l’execució del projecte ha significat una inversió de 760.360 € de pressupost d’adjudicació.