Infància

L’Ajuntament penjarà el retrat d’una nena al balcó del consistori en commemoració del 25è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants

L’obra és de la il·lustradora Carme Solé Vendrell, autora d’una sèrie de retrats de nens i nenes d’arreu del món que han patit la guerra. Tres nens i l’autora penjaran el penó del balcó de l’Ajuntament dijous 20 de novembre, a les 9:30 hores, en un acte presidit pel tinent d’alcalde Jaume Ciurana i la regidora Irma Rognoni.

El programa contra l’obesitat infantil de Barcelona, reconegut com una de les millors idees en el sector sanitari

La publicació sanitària Diario Médico premia el programa POIBA, de la Delegació de Salut de l’Ajuntament, que busca prevenir l’obesitat entre els infants de Barcelona per l’evidència científica que és un factor de risc per a la salut en l’edat adulta. La incidència d’obesitat ja és un 7,3% menor entre els nois i noies que han seguit el programa, que es fa en escoles de Barcelona.

Irma Rognoni agraeix la Fundació SOS la seva contribució al benestar dels infants de Barcelona

La regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, Irma Rognoni, ha rebut avui els representants de la Fundació SOS, organitzadora de la Gala del Dia Mundial de la Infància, que es va celebrar el dia 10 de novembre al Teatre Liceu, un acte que va servir per a recaptar fons per a les famílies amb infants, i que va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.