Mobilitat i transports

A la Cavalcada dels Reis, amb metro

Amb motiu de les Calvalcada de Reis de Barcelona, diumenge es restringirà el trànsit en alguns carrers  entre les 16:30 i les 22:00 hores. Es recomana fer servir el metro, que reforçarà el seu servei.

Dispositiu especial per la nit de Cap d’Any 2013-2014

La Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos d’Esquadra amb coordinació amb els diferents serveis municipals activen operatius especials de reforç per garantir el bon funcionament de la ciutat durant la nit de Cap d’Any.

Comissió de Seguretat i Mobilitat

Divendres 15 de novembre a les 9:30 hores (Sala Lluís Companys) se celebra una sessió extraordinària de la Comissió de Seguretat i Mobilitat. En la sessió es farà un informe en relació als fets succeïts la nit del 5 d’octubre al barri del Raval.

Barcelona celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Del 22 al 29 de setembre Barcelona celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Amb el lema “Aire net-Fes el pas”, l’objectiu de la setmana és promoure i donar a conèixer la manera més sostenible i segura de moure’s per la ciutat. Dins del marc de la Setmana de la Mobilitat, el Bicing ofereix dos mesos extra a aquells usuaris que s’hi inscriguin entre el 22 i el 29 de setembre.

Obres d´implantació de la segona fase de la Nova Xarxa de Bus

– Aquesta setmana s´han iniciat els primers treballs pel pintat dels nous carrils bus que hauran de donar servei a les futures línies de la nova xarxa – Les primeres obres serviran per preparar la infraestructura per on circularan la H8, la V3 i la H10 – A la tardor d´aquest any s´incorporaran 5 noves línies, que se sumaran a les 5 ja existents. La Nova Xarxa Bus ha de permetre comptar amb una xarxa més llegible i més fàcil d´utilitzar amb menys temps d´espera i de viatge pels usuaris