Gràcia

Convocatòries de premsa

Consells plenaris de Districte

Dijous 12 de desembre, a les 18:30 hores i al es 19:00 hores se celebren els Consell plenari del Districte d’Horta-Guinardó, de Sants-Montjuïc, de Les Corts i de Sarrià-Sant Gervasi.
  

El carrer de les Camèlies, a Gràcia, estrena nova imatge

L’Ajuntament finalitza la reurbanització de la via en el tram comprès entre el carrer de l’Escorial i la ronda del Guinardó per millorar la qualitat de l’espai públic i prioritzar el vianant. S’ha invertit 1,7M per habilitar un carril bici bidireccional i millorar les condicions d’accessibilitat, clavegueram, enllumenat, arbrat i mobiliari urbà, entre altres

Gràcia licita el projecte per convertir l’antiga masia de Can Carol en un casal de barri a Vallcarca

L’Ajuntament de Barcelona ja té enllestit el projecte i licitarà el proper mes de setembre les obres de rehabilitació de l’antiga masia de Can Carol, al barri de Vallcarca, al districte de Gràcia, per convertir-la en un casal de barri. El conjunt de l’edifici de Can Carol és un element simbòlic per al barri de Vallcarca que ha reivindicat llargament la seva recuperació. La rehabilitació que ara es posarà en marxa, permetrà ampliar l’oferta d’equipaments públics de la zona.

La pregonera de la Festa Major de Gràcia 2018 destaca “el compromís i els valors que la festa representa”

La Festa Major de Gràcia 2018 ha començat avui amb un pregó en què la doctora Elena Carreras ha recordat la seva relació de dècades amb el barri, i en el què ha anat repassant la seva intensa vida associativa, a la qual ella ha estat estretament lligada. Carreras, cap del Departament d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital Vall d’Hebron i reconeguda per la revista Forbes al 2014 com la millor de l’estat en la seva especialitat, ha posat en relleu el compromís i els valors que la festa i els guarnits dels carrers representen.

El veïnat redibuixa el futur de Vallcarca

Pas endavant en la definició del futur de Vallcarca. La Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat d’ahir dimecres va aprovar inicialment, amb els vots a favor del Govern municipal, CUP Capgirem i el regidor no adscrit, Gerard Ardanuy, i l’abstenció de la resta de grups, una Modificació del Pla general metropolità (MPGM) que estableix una nova ordenació urbanística per a l’àmbit comprès entre els carrers de Farigola, Cambrils, Calendau, Gustavo Adolfo Bécquer i l’avinguda de Vallcarca, al barri de Vallcarca i els Penitents del districte de Gràcia.

Gràcia fa diverses millores a l’entorn de la plaça Dones del 36

El districte de Gràcia ha dut a terme un seguit d’arranjaments a l’entorn de la Plaça Dones del 36, situada entre els carrers Santa Àgata i Torrent de l’Olla, així com als carrers adjacents per a millorar l’espai, reparar alguns elements que estaven malmesos i instal·lar elements nous per millorar-ne la seva eficiència. Algunes de les millores han estat proposades pels veïns i veïnes de l’entorn.

Tot preparat per celebrar la Festa Major de Gràcia

Els serveis municipals estan preparats amb l’objectiu que totes les persones que la vulguin gaudir ho facin amb la major tranquil·litat, convivència, amb el màxim respecte als guarnits dels carrers i garantint els descans dels veïns.