Sant Martí

Convocatòries de premsa

  

S’inaugura el nou centre gestor de residus tecnològics al Poblenou

El barri del Parc i la Llacuna del Poblenou estrena avui un innovador centre gestor de residus tecnològics, gestionat per la Fundació Trinijove, en una antiga nau industrial rehabilitada per fomentar l’economia social i verda cedida per l’Ajuntament de Barcelona. El centre ha estat inaugurat aquest matí per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el director general de la Fundació Bancària “la Caixa”, Jaume Giró; el director de l’Agència Catalana de Residus, Josep Maria Tost; el secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta i Vicente, i el regidor del districte de Sant Martí, Josep Maria Montaner.

Sant Martí impulsa la reurbanització de tres carrers i tres passatges

L’Ajuntament de Barcelona destinarà 5 milions d’euros a la renovació dels carrers de Pallars, Sant Joan de Malta i Bassols i els passatges Foret, Auger i Jubany, al districte de Sant Martí. L’objectiu és millorar la qualitat de l’espai públic l’accessibilitat d’aquests àmbits i donar més prioritat al vianant.

La Pionera obre les seves portes

El nou espai per la gent que comença, La Pionera, obre les portes el proper 7 d’abril al passeig de Calvell, al barri de Poblenou (Districte de Sant Martí) on s’espera acollir a més de 2.000 persones en dos dies. L’espai acollirà una zona de venda i promoció formada per 30 expositors, una zona de descans i gastronomia, formada per set punts de venda, un escenari central i dos punts de música on tindran llocs les activitats culturals, musicals i artístiques.

Aprovat el projecte de rehabilitació i ampliació del MUHBA-Oliva Artés al districte de Sant Martí

L’ampliació de l’espai taller del MUHBA-Oliva Artés, un espai concebut com a museu laboratori i participatiu sobre la història i el patrimoni de la ciutat contemporània, reforçarà el seu paper com a centre de coneixement, afavorirà la integració de l’edifici en el Parc Central del Poble Nou i el situarà com a pol d’atracció ciutadana i potenciador del paper de dinamitzador cultural dins de la xarxa d’espais culturals prevista pel Districte

L’Ajuntament lliura les claus dels habitatges amb serveis per a la gent gran de Ca l’Isidret, al barri de Provençals del Poblenou

’Ajuntament ha lliurat avui les claus de 25 habitatges amb serveis per a les persones grans al barri de Provençals de Poblenou, a l’edifici de Ca l’Isidret, situat a la cantonada dels carrers Pere IV i Josep Pla. Es tracta d’un edifici de promoció municipal construït per l’Institut Municipal de l’Habitatge i Rehabilitació de Barcelona (IMHAB) que té un total de 83 pisos.

El Consorci d’Educació de Barcelona crea dos nous centres per al curs 2018-2019 i avança en mesures per combatre la segregació

Es creen dos centres públics al districte de Sant Martí: l’Institut 22@ i l’Escola Auditori, ajustant la oferta a la necessitat objectiva de cada territori. Es posen en marxa una sèrie de mesures encaminades a combatre la segregació escolar i a favor de l’equilibri de la composició social de l’alumnat dels diferents centres. S’activa la campanya de comunicació ‘En l’Educació, fem equip’ amb accions informatives i d’acompanyament a les famílies per accedir i gestionar la informació, com la Guia General de Preinscripció, les Sessions de Districte o un Vídeo tutorial que poden trobar a edubcn.cat.