Sants-Montjuïc

Convocatòries de premsa

  

El districte de Sants-Montjuïc i El Poble Espanyol acorden reduir el soroll al barri de Font de la Guatlla

El districte de Sants-Montjuïc continua les seves accions per reduir el soroll, sobretot a la nit, i les molèsties que se’n desprenen i que han estat fruit de queixes veïnals durant anys. La darrera acció ha estat arribar a un acord amb El Poble Espanyol, per tal de reduir els sorolls al barri de Font de la Guatlla. Per fer-ho, s’han establert un seguit de mesures que començaran a complir-se a partir d’avui.

L’Ajuntament i els locals d’oci dels carrers Paral·lel, Nou de la Rambla i Vila i Vilà del Poble-sec arriben a un acord per minimitzar el soroll nocturn aquest estiu

L’Ajuntament de Barcelona i diferents locals d’oci nocturn del triangle comprès entre els carrers Paral·lel, Nou de la Rambla i Vilà-Vilà, al barri del Poble-sec, han signat un acord de col·laboració per vetllar i preservar la convivència a l’espai públic. En aquest punt concret del districte de Sants-Montjuïc hi ha un important ús intensiu de l’espai públic motivat, en part, per la concentració d’establiments musicals i de restauració que generen conflictes de convivència i civisme que requereixen d’una atenció conjunta i preventiva.

Els carrers de la Colònia Santiveri s’urbanitzen amb perspectiva de gènere

Ja estan en marxa les obres de reurbanització dels carrers de la Colònia Santiveri, al districte de Sants-Montjuïc. Els treballs, que duraran fins l’octubre i compten amb una inversió de 956.252,98 euros (IVA inclòs), permetran renovar el clavegueram, les canalitzacions de serveis, la il·luminació, el mobiliari urbà, tot el paviment i les àrees enjardinades dels carrers de Gabriel Miró, de Torres de Marina i d’una part del de l’Encuny.

L’Ajuntament compra l’edifici del carrer Elkano 61 al barri del Poble-sec, a través del dret a tanteig

L’Ajuntament de Barcelona ha adquirit exercint el dret al tanteig l’edifici del carrer Elkano, 61, al barri del Poble-sec, que l’entitat Anida Operaciones Singulares (vinculada a BBVA) tenia previst vendre a Sky Holdings 2005 i Dirot Spain SL. Aquesta adquisició, que  suposa una inversió total de 2,8 milions d’euros (sumant el preu de compra i les obres que es preveu que s’hauran de realitzar en alguns pisos per adequar-los i posar-los a punt).

Sants-Montjuïc dota d’un pla d’usos la zona del Triangle de Sants i Hostafrancs

Llum verda al pla especial urbanístic d’establiments de concurrència pública i altres activitats al Triangle de Sants-Hostafrancs, que correspon a l’àmbit delimitat pels carrers de Creu Coberta i Sants, el passeig de Sant Antoni i el carrer de Tarragona, incloent la plaça Osca, el carrer Riego i els seus entorns, al districte de Sants-Montjuïc.

Barcelona blindarà la singularitat del barri de la Font de la Guatlla i la continuïtat del veïnat

El barri de la Font de la Guatlla, al districte de Sants-Montjuïc, mantindrà la seva essència i singularitat. El Govern municipal ha acordat amb els veïns i veïnes protegir el seu teixit urbà i desafectar un conjunt d’uns 40 habitatges situats en un àmbit de la muntanya de Montjuïc considerat zona verda pel planejament urbanístic vigent i que, per tant, no tenen garantida la continuïtat.

La Magòria, nou gran pol d’equipaments socials, sanitaris i esportius

La Magòria, al districte de Sants-Montjuïc, esdevindrà un nou pol d’equipaments socials, sanitaris, esportius i d’habitatge a Barcelona. En aqueta zona hi ha previst construir un equipament sociosanitari, un edifici d’habitatges dotacionals i la recuperació de l’històric camp de futbol, entre d’altres actuacions.

Nova cara per a la plaça de Joan Pelegrí, a Sants-Montjuïc

L’Ajuntament aprova el projecte definitiu per a la reurbanització de la plaça, que permetrà reconfigurar-la per fer-la un espai més accessible i més agradable gràcies a la incorporació d’arbrat, zones d’estada i d’ombra, jocs infantils i mobiliari urbà

Comença la remodelació del carrer de l’Olivera, a Sants-Montjuïc

L’actuació permetrà pacificar el trànsit, donar prioritat als vianants i millorar el confort dels veïns, i està previst que acabi el maig vinent. S’hi realitzaran millores en les condicions d’accessibilitat, el drenatge i el clavegueram, l’enllumenat i la vialitat, entre altres actuacions