Sarrià - Sant Gervasi

Convocatòries de premsa

Consells plenaris de Districte

Dijous 12 de desembre, a les 18:30 hores i al es 19:00 hores se celebren els Consell plenari del Districte d’Horta-Guinardó, de Sants-Montjuïc, de Les Corts i de Sarrià-Sant Gervasi.
  

Barcelona orientarà en drets laborals a dones treballadores de la llar i les cures amb uns punts d’informació mòbils a Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi

‘Ets treballador/a de la llar? Cuides persones? Neteges cases? Tens drets laborals, coneix-los i fes-los respectar’ amb aquesta crida durant les properes setmanes l’Ajuntament de Barcelona ha habilitat uns punts mòbils a la via pública perquè les dones puguin rebre informació i orientació sobre els seus drets laborals. Amb la intenció d’arribar a totes les treballadores de la llar, sobretot a les que ho fan de forma interina, aquests punts mòbils s’ubicaran als districtes de Les Corts i de Sarrià-Sant Gervasi.

El parc de l’Oreneta es blinda com a zona verda sense edificacions

El parc de l’Oreneta serà un àmbit qualificat en tot el seu conjunt com a zona verda. El Plenari del Consell Municipal ha donat llum verda aquest divendres una Modificació del Pla general metropolità (MPGM) que blinda la qualificació com a espai verd de la finca del carrer de Montevideo, 33-53, i evita que s’hi edifiqui.

Sarrià-Sant Gervasi estrena el jardí de Can Ferrer

Per Jaume Asens, regidor del districte de Sarrià-Sant Gervasi, “aquesta ciutat no és un mer decorat, està formada per ciutadans actius i crítics, que conquisten espais verds com aquest. El meu reconeixement a tota la gent que ha lluitat per aquest nou jardí al districte”.

El carrer Major de Sarrià es pacificarà

El carrer Major de Sarrià es renovarà. La Comissió de Govern ha aprovat inicialment el projecte de transformació d’aquesta via del districte de Sarrià-Sant Gervasi, que passarà a ser de plataforma única per donar més protagonisme al vianant, consolidar el seu caràcter de carrer de casc antic i millorar la qualitat urbana de l’espai públic.

Barcelona es persona com acusació particular en els fets de l’incendi de l’edifici municipal d’Hort de la Vila a Sarrià

El tinent alcaldia de l’àrea de Drets de Ciutadania, Cultura, Participació i Transparència, i regidor del districte de Sarrià-Sant Gervasi, Jaume Asens, ha explicat avui en roda de premsa les darreres novetats en relació a la propietat municipal ubicada al carrer d’Hort de la Vila número 27 i 29, que va patir un incendi la matinada del passat 28 de març.

El districte de Sarrià-Sant Gervasi obre la nova àrea de gossos als Jardins de Piscines i Esports

Barcelona aposta per la convivència entre les persones i els animals de companyia, pel respecte als drets dels animals i per oferir-los zones on puguin córrer, jugar i fer les seves necessitats sense generar molèsties. L’objectiu del govern municipal és garantir que com a mínim tots els districtes de la ciutat disposin d’una àrea d’esbarjo per a gossos de 700 metres quadrats o més, i de crear nous espais i millorar o ampliar els existents, sempre que sigui possible.

L’Ajuntament de Barcelona insta el Ministeri de Defensa a que no es realitzin maniobres militars al Parc de Collserola

L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat avui una proposició que insta el Ministeri de Defensa a que doni indicacions pertinents perquè no es realitzin més maniobres militars a cap zona propera a centres educatius de la ciutat, posant especial èmfasi al Parc Natural de Collserola on fins a 13 escoles del Districte de Sarrià-Sant Gervasi han expressat les seves queixes durant anys.