Sanitat i salut

Convocatòries de premsa

  

Barcelona serà la primera ciutat d’Europa amb els seus mercats cardioprotegits

Raimond Blasi, Regidor-President de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, i Josep Brugada, President de l’Associació Barcelona Salut, han signat avui al mercat de Santa Caterina, un conveni per cardioprotegir els mercats municipals de la ciutat mitjançant la instal·lació d’aparells desfibril·ladors, a disposició de qualsevol ciutadà davant d’una necessitat terapèutica.

El programa contra l’obesitat infantil de Barcelona, reconegut com una de les millors idees en el sector sanitari

La publicació sanitària Diario Médico premia el programa POIBA, de la Delegació de Salut de l’Ajuntament, que busca prevenir l’obesitat entre els infants de Barcelona per l’evidència científica que és un factor de risc per a la salut en l’edat adulta. La incidència d’obesitat ja és un 7,3% menor entre els nois i noies que han seguit el programa, que es fa en escoles de Barcelona.

Trias: “Les noves tecnologies aplicades a la sanitat fan de Barcelona una gran Smart City”

Xavier Trias ha presidit la presentació de la iniciativa conjunta de l’Hospital Clínic i l’empresa japonesa de tecnologia Olympus, AIS Channel, un canal que neix amb l’objectiu de compartir les darreres innovacions en tècniques quirúrgiques amb els professionals de la comunitat científica en actiu, a la vegada que serveix com a plataforma de coneixement per als cirurgians en formació.