Seguretat i prevenció

Convocatòries de premsa

  

La Guàrdia Urbana intervé més de 2 milions de llavors i 15 quilograms de marihuana

Agents de la Divisió Territorial, de la Unitat d’Investigació i de la Unitat de Suport Diürn de la Guàrdia Urbana de Barcelona van portar a terme dimecres passat un operatiu amb l’objectiu d’inspeccionar locals de tota la ciutat especialitzats en la venda de productes i altres activitats relacionades amb el cànnabis (growshops) en el marc de l’Operació Cànem.

Detingut a Barcelona un home que es dedicava al tràfic de drogues en un domicili al barri de Baró de Viver

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’investigació de la comissaria de Sant Andreu, juntament amb agents de la Unitat d’investigació i de la Unitat Territorial de Sant Andreu de la Guàrdia Urbana de Barcelona, van iniciar fa uns mesos una investigació sobre un immoble on es venien substàncies estupefaents en el barri de Baró de Viver de Barcelona.

Detingudes divuit persones en relació amb els actes de pillatge i robatoris amb força realitzats en comerços del centre de Barcelona a mitjans de febrer

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Barcelona han dut a terme aquest matí un dispositiu policial en diferents municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en relació amb els actes de pillatge i robatoris amb força a establiments comercials que es van produir a la capital catalana en el marc de les protestes que es van iniciar el passat 16 de febrer en diferents ciutats de Catalunya.

La Guàrdia Urbana intervé més de 7 quilos de cocaïna

Agents de la Guàrdia Urbana de la Unitat d’Investigació, de les Unitats Territorials de Ciutat Vella, Sant Martí, Gràcia i Horta Guinardó, i de la Unitat de Reforç a les Emergències i Proximitat, van detenir ahir cinc persones per un presumpte delicte de contra la salut pública i van decomissar més de 7 quilos de cocaïna en el marc de l’operació “Lucho”.

Detinguts a Barcelona un home i una dona que es dedicaven a la venda d’heroïna en el barri de Baró de Viver

Agents de la Unitat d’Investigació i de la Unitat Territorial de Sant Andreu de la Guàrdia Urbana de Barcelona, juntament amb agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’investigació de la comissaria de Sant Andreu van iniciar fa uns mesos una  investigació sobre un grup de persones que es dedicava a la venda de substàncies estupefaents en el barri de Baró de Viver de Barcelona.

Detinguts a Barcelona un home i una dona per falsificació de receptes mèdiques i tràfic de fàrmacs a través d’empreses de distribució de paqueteria i missatgeria

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona de la Unitat d’Investigació i de la Unitat Territorial de Sant Andreu juntament amb qgents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Andreu, van dur a terme el passat dimecres 21 d’abril la detenció de dues persones implicades en un delicte continuat de falsificació de receptes mèdiques i d’un delicte posterior contra la salut pública en la seva vessant de tràfic d’estupefaents.

La Guàrdia Urbana entrega les seves medalles al Mèrit i d’antiguitat

Aquest migdia, el Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona ha acollit l’acte d’entrega de les medalles internes al Mèrit i d’antiguitat a comandaments i agents de la Guàrdia Urbana corresponents a l’any 2020. L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

L’aparcament BSM Mercat de Sant Antoni posa en servei una zona segura per a bicicletes

L’Ajuntament de Barcelona i BSM treballen per potenciar una mobilitat més sostenible, segura, equitativa, eficient, connectada i compartida, d’acord amb els objectius del Pla de Mobilitat Urbana (PMU) 2024, fomentant els desplaçaments a peu, en transport públic i en bicicleta. En aquest marc, una de les línies d’actuació recollides al pla és l’impuls d’una infraestructura d’aparcaments segurs per a les bicicletes a la ciutat.

Barcelona és la regió policial que registra un major descens dels fets delictius durant el 2020 amb una reducció del 41% respecte l’any anterior

Barcelona ha tancat l’any 2020 amb un descens del 41% dels fets delictius respete l’any anterior. És la regió policial que experimenta un major decrement en les infraccions penals, seguida de les regions policials metropolitanes. Durant l’any passat la reducció a nivell de Catalunya es va situar en un 26,7%. Aquest descens delinqüencial a la capital catalana va acompanyat d’una baixada del 23% de les detencions i un 17% dels investigats.

Desmantellades dues plantacions de marihuana a Masquefa i Piera i detinguts els seus propietaris que gestionaven un punt de venda de drogues a Barcelona

La Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Sants-Montjuïc, conjuntament agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona del Grup de Delinqüència Urbana de la Unitat Territorial de Sants-Montjuïc i de la Unitat d’Investigació han desmantellat un punt de venda de cocaïna ubicat en un pis de Sants-Montjuïc.

Precintada la botiga “Ladridos”

L’Ajuntament de Barcelona ha ordenat el cessament immediat cautelar i ha procedit a precintar la botiga de cadells ”Ladridos”, al Districte de Nou Barris, després que una primera inspecció la setmana passada detectés importants incompliments. Fruit d’això s’ha promogut per la via d’urgència l’expedient per al cessament de l’activitat. Aquesta mesura cautelar se suma a l’expedient sancionador que està en curs en aplicació de l’Ordenança de Protecció, Tinença i Venda d’Animals.

Una inspecció a la botiga de cadells ”Ladridos” detecta importants incompliments

L’Ajuntament de Barcelona ha efectuat una inspecció en una  botiga de cadells a Via Júlia, 77, al districte de Nou Barris. El Departament de Gestió i Protecció dels Animals juntament amb la Guàrdia Urbana han efectuat l’entrada a la botiga “Ladridos” per verificar les denúncies rebudes, segons les quals, presumptament estarien portant animals de manera irregular del centre i sud d’Espanya.