Serveis socials

Convocatòries de premsa

  

Les Corts impulsa el turisme inclusiu juntament amb el sector hoteler i les entitats dins del Pla de Turisme del districte

El Districte treballa per donar a conèixer els atractius del territori, més enllà de les icones reconegudes, i ha treballat com un dels eixos principals la coordinació amb el sector hoteler i comercial del Districte, a més de les entitats, per potenciar el turisme inclusiu, que té un mercat potencial de mil milions de persones al món amb discapacitats o necessitats especials.

El Govern Municipal presenta el Pla Director de Bombers de Barcelona 2014-2025

El Pla Director adapta el Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS) per donar resposta als riscos que pot haver-hi a la ciutat des d’ara i fins el 2025. El document estableix la necessitat de potenciar les actuacions de prevenció i determina que el cos de Bombers de Barcelona ha de ser el màxim responsable de gestionar de manera integral les emergències a la ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona condemna l’homicidi d’una veïna de la ciutat pressumpta víctima de violència masclista

L’Ajuntament de Barcelona condemna l’homicidi d’una dona, presumpta víctima de violència masclista, que s’ha produït aquesta matinada al districte de l’Eixample. L’Ajuntament de Barcelona ha activat el protocol d’actuació amb Mossos d’Esquadra per donar suport psicològic als familiars de la víctima a través del Servei d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona.

L’Ajuntament destinarà més de 700.000 euros per donar suport a les entitats i associacions juvenils de la ciutat

La Mesura de Govern pel suport i foment de l’associacionisme educatiu en el temps lliure a la ciutat, que ha presentat Raimond Blasi a la Comissió de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, vol donar resposta a les necessitats de les associacions educatives per poder desenvolupar la seva tasca amb la màxima qualitat, i garantir que els nens i nenes puguin accedir a les activitats educatives que desenvolupen.

L’Ajuntament penjarà el retrat d’una nena al balcó del consistori en commemoració del 25è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants

L’obra és de la il·lustradora Carme Solé Vendrell, autora d’una sèrie de retrats de nens i nenes d’arreu del món que han patit la guerra. Tres nens i l’autora penjaran el penó del balcó de l’Ajuntament dijous 20 de novembre, a les 9:30 hores, en un acte presidit pel tinent d’alcalde Jaume Ciurana i la regidora Irma Rognoni.