Serveis socials

Convocatòries de premsa

  

Barcelona reforça les mesures per prevenir i fer front als desnonaments

El tinent d’alcalde d’Habitat Urbà, Antoni Vives, ha destacat “com a principal handicap que ha trobat el govern la inexistència d’un parc públic d’habitatge de lloguer social” i ha explicat les mesures estructurals que s’han posat en marxa per ampliar el parc públic amb mil pisos nous.

El programa contra l’obesitat infantil de Barcelona, reconegut com una de les millors idees en el sector sanitari

La publicació sanitària Diario Médico premia el programa POIBA, de la Delegació de Salut de l’Ajuntament, que busca prevenir l’obesitat entre els infants de Barcelona per l’evidència científica que és un factor de risc per a la salut en l’edat adulta. La incidència d’obesitat ja és un 7,3% menor entre els nois i noies que han seguit el programa, que es fa en escoles de Barcelona.

La ciutat acollirà el 22 de novembre el Gran Dinar Barcelona 2014

La Plataforma Aprofitem els Aliments (PAA), amb la col•laboració de l’Ajuntament de Barcelona, altres institucions públiques, empreses i organitzacions no governamentals, organitza el pròxim 22 de novembre a la plaça dels Àngels aquest gran àpat gratuït elaborat amb aliments aptes pel consum humà però que no es comercialitzen, amb l’objectiu de sensibilitzar sobre el malbaratament alimentari.

Maite Fandos: “els Centres de Serveis Socials han de ser una porta oberta a tota la ciutadania i uns equipaments de referència d’atenció a les persones”

La tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, ha participat aquest matí a la inauguració del I Congrés de Serveis Socials Bàsics on ha destacat la recerca continuada de l’Ajuntament de Barcelona per adaptar els seus Serveis Socials a les necessitats actuals a través de la innovació i la recerca.

L’Ajuntament desallotja preventivament una finca d’Horta-Guinardó

Els serveis socials, a través del CUESB, atenen a 40 persones i els ofereixen allotjament alternatiu. Bombers de Barcelona, d’acord amb la regidora del Districte Francina Vila, acorda desallotjar preventivament tota la finca per garantir la tranquil·litat dels veïns fins a conèixer les conclusions de l’estudi de l’estructura de l’immoble que tenia encarregat.