Serveis socials

Llum verda a l’aprovació de la MPGM de la Maquinista

Antoni Vives ha destacat que “l’acord sobre La Maquinista comportarà beneficis pel Districte de Sant Andreu ja que permetrà crear teixit urbà en aquell entorn, creant habitatge lliure i protegit i un pol d’equipaments necessaris pel barri, que inclouen l’Escola La Maquinista, ara en barracots, una escola bressol, un institut de secundària i algun altre equipament”.

L’Ajuntament de Barcelona ha ofert un pis per a la família d’Alts Forns, 61

L’Ajuntament de Barcelona ha ofert un habitatge per a la família d’Alts Forns, 61, que avui ha estat desnonada, així com atenció i allotjament immediat a través del Servei d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) al Centre temporal d’Allotjament Familiar de Navas. El CUESB també ha estat present durant el llançament d’aquest matí al districte de Sants-Montjuïc.

L’Ajuntament millora els serveis destinats a dones que pateixen violència masclista amb nous serveis i polítiques destinats a la prevenció i a l’atenció integral de les víctimes i el seu entorn

Durant l’any 2014 l’Ajuntament ha augmentat en gairebé un 20% el pressupost destinat a aquestes polítiques, s’ha posat en marxa el Servei d’Atenció, Recuperació i Acolliment (SARA), i s’ha traslladat a una nova ubicació el Servei d’Atenció a Homes per a la promoció de relacions no violentes.

Els serveis municipals milloren

escutLa majoria de serveis presenten les millors valoracions dels últims 10 anys. La satisfacció de viure a Barcelona (7,7) i la valoració de l’Ajuntament (6) obtenen els valors més alts des del 2004. El 81,1% dels ciutadans aproven la gestió municipal.